earth hour 2011


on 26th March 2011 (Saturday) at 8.30pm

WWF-Malaysia invites members of the public to stand together with the world in a global celebration of the one thing that unites us all - our living planet. 

Switch off your lights together with us and act to conserve our living planet.

so, kalau ada kesempatan jom la kita off elektrik utnuk sejam. or else, keluar jalan- jalan 8.30 malam hingga 9.30 malam. :)  ramai polis kena standby kot time ni. ater kalau semua dah gelap, perompak pun standby gak tu. maka gagal la misi 60minutes to save the earth :)

4 comments:

amal_fc1303 said...

26.3 sabtu nie la yer. moh la kita bergelap.

Imaan09 said...

betul gak tu.. haha..mesti menda tu xde org fikir..
jom..sesama menyokong!

So Shy Lady said...

tp kat area rmh akak, earth day dah jadi mcm 1 pesta plak.

msing2 klua rmh, lepak2 n bsorak sorai....

mcm t.serius aje. effective ke kempen ni? 1 jam stahun....hmmmm

alyyani said...

ina : moh kite!

imaan09 : kalau rasa selamat bole la buat. :D

so shy lady : wah kak, meriah! kalau kalau 1 earth corporative. untuk sejam, mmg banyak yg bole kita save kak. tu kena semua buat :p

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in