bila peminat durian meroyan

musim durian eh skang ni? aku tak tau pun sebab bukan peminat durin. tp tempoyak i minat. camne tuh? mcm tu lah. so, bila durian dah bermusim, wan pun tak tentu arah kejap sebab nak cari durian. 

so semalam, dah plan katanya nak pegi jusco kul 9, ada happy hour durian. ha, durian pun happy hour ko! tp durian mmg mahal eh? mahal sgt la. ye la, raja segala buah ye. so untuk tidak mengecewakan papa, kitorg pun keluar ke jusco malam td. tak cukup pegi jusco, dia singgah giant lak beli durian lagi. apekehey?? "semerbak" la bau durian dalam kereta dan rumah. adeh!

happy hour so dapat 50% less. aku tgk yang harga RM50 pun ada untuk sepolystrene. Durian raja kunyit gamaknye. kahhhhhhh...

tgk muka nia. tak sanggup bau durian. hehehe.. kami lah bukan peminat durian.. tgh tunggu papa pilih.

tak tau nak makan apa dalam jusco, ke bintang bistro dinner kat situ. ni air apa mcm makan ais je. ni honey dew ice blended

amik port baik punya sebab nak tgk asmara2. baru je duduk, sekali dah keluar lagu sixth sense. adoi, terlepas lak.

tak duduk diam nia ni. sebab makanan tak sampai lg.

nasi goreng USA wan punya

mee sup for me. kata tgh catu makan. :)

share dgn nia. salah satu cara nak catu makanan lagi. hehehe..

makan malam begitu lancar bila sorg tgh lena tido. malangnye, bila balik rumah she was wide awake. sampai kul 1 dok jalan sana sini lagi. suruh tidur, mencebik muka menangis. pandai dah si kecik ni.

10 comments:

zura@iwan said...

laki ko peminat doyan rupanya..hehe...

wahhh....menu2 dinner yg sgt mbuat ku lapar...ahhaa

Mama Likha said...

sedapnyerrrr mi sup!

alya dh tk start dgn AL-KISAHNYA ke skrg ni...

r|nA @ ja|j|na said...

mmg peminat durian ye wan tu? rina minat jugak, tp skang ni tak lalu nak bau dah..

wanie md zain said...

alya bintang bistro area sebelah mana?
wanie ni selalu gak terjah seri kembaga, jj eqiun, giant..tak penah plak terserempak..tak da jodoh lagi kot..
harap2 satu hari nanti kita leh jumapa face to face kan..

Sricahaya said...

gitu la gayanya bila dah tdo awal..confirm tgh mlm jaga..hehe..

Iryani Noor said...

wuuuuuuu....
doyann doyannn....
sedap nyerrr....

Chik Na said...

tak pernah singgah makan kat bintang bistro tu, ingat ke kedai chinesse .. nanti boleh la chik na try, menarik je nampak mi sup tu

amal_fc1303 said...

entry ko nie ada gambor ke idak?

wan syamzaima said...

Dik,kalau wan nak makan durian fresh dari ladang,mai la png..
blh pilih nak buah yg macam mana...gerai tepi pokoknya aja..hehe
wan adik blh geng la dgn wan man..

Fieza said...

terbalik lak ngan fiza. Fiza hantu durian tapi husband lak tak..he..he..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in