alamanda lagi

ahad, malam jugak baru keluar rumah. sebabnye? mmg kena keluar rumah. duduk rumah lagi sibuk dari keluar. kalau duduk rumah, timeline aku kat twitter pun sunyi. org pun heran kemana aku. padahal duk umah je.

malamnya, keluar jugak. papa mengidam nak makan macam- macam. masuk alamanda tanya, sini ada tony romas tak? isk! sabojela. dinner kat nandos. adel dgn nia seronok la. tempat spacious so busy la lari sana sini. adel pun sama. tak padan dgn kecik!

tak mau dukung, nak dilepaskan, bila da lepas, jadi over excited, kemain laju bejalan sampai nak tesembam pun ada. org tgk pun takut.

main mery go round tak masuk duit. hehehe..

mama escort adel

lepas tu masuk fun land pulak. adel tak main apa, dia busy jalan sana sini. tak tau mana satu nak main.

kakak dia mmg dah jadi mayor kat funland ni.

then, we had our dinner at nandos. mushroom soup with garlic bread ni nia punya.

yg best kat nandos. the variety of the sauce. kalau nak beli, sebotol RM10.90.

dah tak yah risau kat nia kalau time makna. nia dah lebih organize.

hat ni, yg kena monitor.

adel mengamuk nak makan sendiri. ha bagi la dia makan sendiri. kena extra charge kot kitorg sebab meja paling besepah.

papa yg makan tak toleh kiri kanan.

our weekend is for them!

13 comments:

LYAfrina said...

wahhh.. adel dah blh berlari-lari!!!!
cutenyer nia senyummm.. happy sgt tu!

airis naufal said...

Hehehe.. same la kite.. tiap2 weekend je ke fun land yg same.. tapi heran, xpenah lak kite jumpe ek..

Iela Fazielah said...

wah..sedapnyer nando's... adel n irfan same je.. spesis nak mkn sendiri..hehe

ellin_ibu_awathif said...

wahhh, nia dh independent suap sndiri eyh...bagus la, nia...nia dh nk masuk 4 thn kerrr

alyyani said...

lya : lari tu tak lagi lya. tp jalan laju2. sampai tesembam. huhu... nia kalau dpt pegi jalan mmg A la dia :)

airis naufal : mungkin pernah terserempak. tp kita tak perasan sebab tak sempat nak bersosial. fokus kat anak je kan? hehehe..

iela fazilah : yg kering2 sy bole bagi kak, kalau sup2 tu tak dapek la. hehehe..

ellin_ibu_awathif : ok la, tak tumpah2 dah. tp kadang buat perangai gak. nia bulan 10 ni 3 tahun.

amal_fc1303 said...

uit dh pakai shawl bru nmpk. ada peningkatan. pasnie pelbagai lgi yer.

alyyani said...

ina : upgrade la sikit. baru la nampak muda. kahhhhhhhh

nadja said...

serius me tak penah masuk alamanda.. ehheeh kelakar kan.. hahaha best nyer adel dpt berlari2.. hai nih tak tgu si rafique berjalan plak nih.. ehehhe

alyyani said...

nadja : nanati rafique dah jalan lagi best. senang la diorg nak main playground tu :)

amal_fc1303 said...

xleh bla nk gak tu nmpk muda. ko mmg nmpk muda xda tua pon.

alyyani said...

ina : aku nak la nampak muda dr klong. asyik aku je nmpk tua dr klong. hahahaha...

nur.. said...

syoknya adel dah jln..iris je blum lagi...tak sbr nk tunggu iris jln..senang mama...

alyyani said...

wanie : mmg senang sikit la. tp susah nye nak kejar diorg. sekarang dah ada 2. mana nak tolak stroller lg. tp seronok la tgk gelagat diorg kan? :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in