Setengah jam!

Setengah jam or mungkin lebih nia berjaya free diaper. Balik dari bangi, nak salin pampers nia dah setel basuh she requested not to wear diaper. Nak pakai panties je.

Ada sikit risau tp lebih pada, ok kot. Takut la dia leka main terkucil mcm kat umah opah habis kerusi makan antik opah menjadi mangsa pee nia. Huhu..

So, setengah jam diluar sampai kat rumah ni, sukses! Esok try jauh and lama sikit.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

suhida said...

ok la tu..awal2 dah train nia. nmpk mcm nia da besar, ada gaya kak long. :)

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

Gieyana said...

Tahniah2..dh ok dh tue..nnt sure Nia dh biasa x pakai pampers..:D

Fieza said...

Good girl Nia. Sofar Syakil pun dah nampak kemajuan. Tapi hanya dirumah sendiri la. Umah pengasuh orang tak de masa nak layan dia. Setakat bulan pertama ni Kalau cuti Sabtu Ahad hanya guna 2 keping pampers masa tido jer. Cuma masalahnya nak train dia berak jer masih gagal.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in