Lupa...

1. Balik keje tadi keluar ofis, 2 kali round the block cari kereta. Bole lupa kereta letak mana. Setelah 2 kali pusing kereta terletak depan maulana which selang 3 shoplot dari ofis aku. Lupa!

2. Wan mintak aku belikan susu tapi sampai rumah lenggang kangkung lupa nak beli. Lupa!

3. Gi beli dinner kfc, sekali lupa nak mintak ayam original. Semu pun spicy. Camne nia adel nak makan? Mujur ada nasi. Lupa!

4. Sampai rumah dah naik tangga sampai tingkat 1 lupa nak kunci kereta. Turun la balik. Lupa!

5. Tadi baru teringat bulan feb ni 28 hari je. Patut la bila diorg tanya gaji bila aku slumber je ckp tak isnin, selasa. Ketat je memasing. Lupa!

Too much of thinking I guess... Apa pun fish donut baru kat kfc tu best! Bole la korang cuba. Nite all! :)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

11 comments:

Shida said...

lupa macam nazmi rajalawak!!!hahaha...
mesti banyak benda yg ada dlm fikiran alyya tu,dats y ada jer benda yg lupa nk wat kan...apa2 pun,jgn lupa wan n anak2 yer....hehehe..

amal_fc1303 said...

hahahahah...
tu la pasal nyer..
lupa mcm nazmi rajalawak je la ko nie.
banyak nau lupa nyer..
nie kes makan collagen byk sgt kot smpai lupa..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

sedap la fish donut KFC tuee.. aritu beli ingat nak bagi iman makan... sekali ibu dia yang makan lebih sampai berebut2.. hehehehe

Rizziela said...

Bahayanya...semua lupa..nasib baik tak lupa ambil adel & nia kat nursery

Chik Na said...

bila cerita pasal lupa ni..teringat akak punya Ex-AGM... kalau we all lupa..dia akan membebel pasal suruh makan supplement yang ade Gingko Biloba... miss her bebelan :)

nome said...

entry ko kali ni mmg aku soker...sbb2nya adalah:

1) simple, ringkas, sempoi tp padat
2) ayat2 lawak (siap aku imagine camne situasi lupa ko tuh...kahhhhh)
3) mmg best la ^_^

Ryn said...

baru puji kakak2..dah lupa...hehehe..

Romai Adzlan Mohd Sharip said...

makan semut banyak ko nie..

muehehehe

suhida said...

aku rasa admin opis aku pun lupa gak ar bulan ni 28 hari je...arghhh...

LYAfrina said...

hehheh... biasalah kita y pompuan ni.. byk mde nk handle,, keje, suami, anak2, urusan rmh tangga.. tu y kita selalu lupa kot.. heheh

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

umur meningkat kut hihihihi

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in