Injection setahun tunda lagi

nasi beriyani ayam pedas utk papa

sekarang nak makan makin adventorous bila adel nak makan sendiri. see adel is fine. hope esok ok sepenuhnya

chicken chop for me. tak lalu makan nasi malam-malam

sharing is caring :)

As salam. Sebelum tu nak kabo entry ni huru hara sikit sbb update via mobile. Aku nye lappy kat dlm kete. Nak menjenguk blog time keje esok mmg x terjenguk. Tp masih nak update. Tegar tak aku? Kahhhh

Balik keje td ingat nak bawak adel gi cucuk setahun. Tp nak jadi cite adel cirit birit sice semalam. X la heavy, mild je. Korang penah dgr ke org cakap cirit birit sebab byk bejalan, baru belaja nak bejalan, nak ringankan badan. Something like that. Sebab bbsitter adel mcm da biasa handle je.

So gi klinik doktor pun ckp adel ok. X dehydrated. Dpt air garam dgn ubat sapu. Tp malam ok je. X de pun. Siang je. Hope adel ok je la eh.

Balik keje singgah nasi beriyani gam johor for dinner. Sekian catatan diari nayville hari ini. Later all!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

betul la tue.. sebab dia nak ringankan badan untuk belajar berjalan... badan akan susut sikit nnt..

amal_fc1303 said...

ptut la gmbr xda watermark..

suhida said...

besarnya pinggan nasi beriyani tu..teringin la pulak na mkn..huhu...

Chik Na said...

bila alya cakap pasal injection terus check buku injection sufia..alamaak chik na termiss sufia punya injection tuk 6 tahun..miss 1 year dah

Sricahaya said...

mgkin kot..nak ringankan badan..nak pandai berjalan..

Pandai Adel makan sendiri yerk..

Mama Likha said...

alya, ada dua tag kt blog zte utk alya. amek yer..? :)
tq!

nome said...

Alya, aku nak like 1000 kali gambo adel mkn sendiri tuh ;D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in