testing on something

1st photo captured. oh t-shirt adel pakai ni from aunty jiey with love. pandai- pandai je aku. :p

nia tgh tgk hi-5

dua- dua baru lepas mandi. harini PTD-2! mama ralit belek gadget baru, si anak makan sikat je. :p

akhirnya tertido si anak. ish, tak de la aku kejam sangat. adel dah settle breakfast. mana la nak dapat sebiji lagi bantal macam tu eh. ni la bantal yang paling sedap dipeluk oleh anak- anak aku.

note : my 1st impression, not bad at all.

note2 : makin bekulat DSLR dalam bag nya. sape mau beli? kahhhhhhhhh...

note3 : i'm getting used to touchscreen. oh, bukan iphone ye :)

12 comments:

BIONIC WOMEN said...

bb kah? huhuhu..meh jual kat kita DSLR tuh..haha

alyyani said...

bionic women : hahaha serious nak ke? ;)

Jiey^Mien said...

Aly, salah! pandai2 je ko!!
Bukan with love lah!!
Mana bleh!!
Pembetulan di situ,
"With lots, lots, and lots of love!!"
Ada paham??
=)

Gieyana said...

comey tul Adel..:)

Both of them cute lah!..

alyyani said...

Jiey: hahaha.. Kena belek kat kad tu balik. Ade ke? ;p

Gie : thanks aunty gie ;)

idanoor said...

aly bantal tu boleh curik yang MAS punya bila naik flight. aku pun ada 2 buat bantal busuk memang heaven !!!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mcm best jer gadget baru nieh..

alyyani said...

idanoor : wei, bole cilok bantal ke dalam flight? lgpun ada ke bantal yg mcm rupa bantal aku tu? hahaahah..

jue : so far puas hati :)

ibu_Arifa said...

hihihi..bestnyer..tunjuk le muka sikit benda tu..nk tgk jgk..

kiutnyer tido peluk bantai bushuk mcm tu.

alyyani said...

ibu_arifa : heheh ok2, soon kita tunjuk ye :)

zura@iwan said...

ralit testing gadget br ye...hehe...tunjuk la apa mende tu..hehe..

meh jual dlsr tu..

Fieza said...

Nia n adel mata sama kan..tapi hidung jer lain. Macam mana pun tetap nampak adik beradik sama mak ayah ha..ha..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in