sibuk sikit

tak sempat nak update pulak. blur pun ye gak.

am in the midst of closing and audit. so banyak query. nyampah. biasalah auditor nye scope of work cari salah org. kahhhhhhh... ya ampun. maap ye!

banyak benda nak buat

balik rumah melepek macam org mengandung 9bulan!

jejai dgn cik fasha dah clash eh? jom gelak. selalu gitu la, canang bagai nak rak, ok tak nak jadi nara. 

jom sambung keje!

oh, btw nak bagitau nia has switch her school session from morning to afternoon.

ape kes? haish, macam- macam anak aku ni. last 3weeks was a little bit chaos for me. 

tu yang kena hadap principal tu. nanti aku story. 

kalau rasa nak story la ye.

dalam kepala jugak was thinking bout her. kenal dari mummy sofia. her bff. harap beliau dipermudahkan urusan ye. amin... be strong sis!

ok, back to work guys! salam....

hai! saya dah boleh cakap what's your name? rania ayicha! thank you teacher! lagi ape? tu je!

5 comments:

ibuayahdamia said...

nape tu tukar dari morning to afternoon session..jom ah kongsi alya..nak tau gak..haha..kepoh jer kan..

zura@iwan said...

nnti ceta ek psl apa nia kena tukar session plak...

nur.. said...

alya..nak kepoh jugak la..napa nia kena tukar session...kongsi la..

nome said...

fasha dan jejai? no komen...alhamdulillah..tu je yg aku leh ckp..ekeke...ko jd nara...aku jd ohbulan...amacam? kahhhhhhhhh

wahhh nia dah speaking london arrr...maknenya dia dah bg reaksi positif kat skool..cayaklah nia!

mrs.spicy said...

hahaha..suka part fasha nganjejei tuh=p

xpe nia, lama2 pandai banyak la.huhu

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in