kekasih gelapku

malam tadi, tgh melayan anak- anak, dapat text dari akak aku, wei tgk cinemax! maka ada sessi bergelut remote dan channel dgn nia. nia skang tgh gila spongebob. papa punya pasal. esok anak cakap macam spongebob, papa bertanggungjawab ye! tak bagus tul cite tu utk budak. dialog dia, ish, tak mesra budak. tu pasal papa suka ye!

mujur la dah habis spongebob, dpt la tgk cinemax. UUUUUU KEKASIH GELAP I U! korang kenal tak? masa sekolah selalu tgk tak cite ni? aku dulu mmg wajib tgk la cite ni. kat tv3. siap masa tu exam PMR pun bole tgk cite ni lagi. mak pun bising. cite ni untuk usia aku masa tu, agak keterlaluan la gak adegan2 dia. tp masa tu tak de perasaan pun lg. dok tgk DEAN CAIN yg hensem tu je! cair aku sekejap 2 jam tu. sengih- sengih depan tv. gila la. mcm budak2. tp seriously, mengimbau kenangan zaman sekolah dulu. minat actor / singer yg hensem2 je. korang pun gitu kan? :)

kat bawah ni poster- poster DEAN CAIN yang ada dalam simpanan aku. tah ada lagi ke tak ek? ada lagi kot.


balik perak sok nak cek dalam wardrobe. na, ada lagi ke? ke mak dah buang?

note : laki aku tak marah pun. dia minat rozita che wan aku ok je. kahhhhhhh kantoi!

note 2 : but seriously, dean cain jauh lebih hensem dari jejai. alah, jejai lagi? abis, cite deme tak habis- habis lagi. kahhhhhhh lagik!

note 3 : initial masa sekolah YaDc stands for Yang Arif Dean Cain. ala, ada kuiz agama kat tv3 masa sekolah dulu tajuk yang arif. host dia sekacak dean cain la masa tu.

note 4 : nayville pun dari cite superman. kampung clark kent dean cain smallville. :D

note 5 : ni la note terbanyak dalam banyak- banyak entry setakat ni!

note 6 : ok dah, jom sambung keje.

note 7 : last2! gmbr ehsan google.

10 comments:

mrs.spicy said...

hahaha..jangan samakan dengan jejai boleh? jejai kalo poketnipis xdenye dieorang tu nak berebut. huhu

Gieyana said...

ihihih..ko sm kan ngan Jejai..mmg hero nie lebey encemm tau! Dh pecah rahsia rupannya!hihihi

kekasih gelapku adalah ketaku..hihihi

ada. said...

hahaha~ kekasih gelap ada plak taylor lautner :P

nur.. said...

hehehhe..lawak la alya ni..
aar la masa2 sekolah dulu seboleh2nya nak kumpul poster kan..heheheh

~chekuna~ said...

alya..kakna pun minat dean cain ni..yelah..zaman2 tgk superman dulu2..tak pernah miss tau..tp bukan kekasih gelapku..kekasih gelapku..masih tinggal rahsia..abah luqman tak tau..sbb nanti dia cemburu..jadi simpan jd kenangan he he...

nome said...

sempoi! aku pun sempat tgk citer ni kejap..pastu dilamun tdo...sbb kepala ting tong...

mmg ensem dean cain ni 10 kali ganda dari jejai...oooopsss!!! udah2 la tu fasha dan jejai...barang yg lepas jgn dikenang...

ibuayahdamia said...

hahahha..mengapakah jejai yg dipilih????? teettttttttttt

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

dean cain.. my hero tue.. ekekek..
sama pulak taste suami kita.. Rozita che wan gitu.. ada hati.. huhuhu

Elyn said...

uiks byk gile notes ko baik buat karangan je terus wakakakka larikkkk

Romai Adzlan Mohd Sharip said...

hahahaha.. superman oh superman..

janda2 juga yang menjadi pilihan.. patutla Malaysia skang ni banyak "Dara terlajak" oppsss...

muehehehe

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in