cuti raya cina

next week cuti panjang. kalau cuti panjang sama dengan balik kampung. tapi kali ni kenduri back to back. restless la nanti. tu belum nak mengadap jem yang surely lagi dahsyat dari raya kita. well, tak leh nak buat apa. alah bisa tegal biasa... :)
  • 2/2/2011 (rabu) - malam balik perak
  • 3/2/2011 (khamis) - kenduri arwah atuk kat perak
  • 4/2/2011 (jumaat) - kakakku dirisik orang kat perak
  • 5/2/2011 (sabtu) - kenduri arwah mak mertua kat kedah
  • 6/2/2011 (ahad) - balik KL
mujur kerja kat selangor. kalau tak, 1/2/2011 mesti cuti gak sebab hari wilayah. mesti straight amik cuti kan? silalah berangan ye!

4 comments:

nur.. said...

alya balik kampung jugak yek...
mesti jem kan..
wanie bab jem tu yg malas nak hadap tu...

alyyani said...

wanie : ni je time nak balik. lagi pun ada banyak event penting. tu yg kena balik gak. tak pe la, hadap jugak la. :)

Sricahaya said...

padat jadual cuti2 ni yer..hhehehe
samala...dah siap jadual dah ari ni nak kemana esok nak kemana..ahad balik umah dah penat..isnin malas keje..huhuhu..

wan syamzaima said...

along dah di risik?
wah!!!..
ckp kat along congrats...
adik balik kedah satu hari je erk?
mesti bz kan..
kalau sempat meh la kita jumpa...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in