badan nye kecil, hajat nya besar

last sunday, brought the kids to the playground as papa has already promised nia. sekarang suda pandai tuntut janji woo... tak pe lah, tak de la janji nak bawak pegi tokyo ke apa. bawak gi playground, pegi mcDonald je pun.

bila sampai je, nia dah tau mana nak tuju, tapi tgk adel pun bole tahan jugak. kaki tegedik gedik, badan mcm telompat- lompat nak join. adel ni pun satu. apa kakak dia buat, situ dia nak tuju. sama je dua- dua. mcm tu la gelagat bila ada 2 anak kecik then gap tak jauh. bila tercuit sikit nangis! fenin!

muka teruja!

konon macam steady je ye tak?

papa monitor dari tepi

sekali tergelincir dari landasan. hehehe... sian nye adel. tp no worries. takde insiden nangis2. tak sakit pun. pampers tebal tampung :p

kakak nya pandai bawak diri. siap jumpa gang setaska lagi.

ajar adel main slide pulak..

last- last duduk atas dukung papa je la ye. tgk kakak main. cepat- cepat jalan ok adel! 

note : kat paper tunjuk DRYPERS is on sale kat GIANT. RM30 saja. grab now!

3 comments:

nome said...

nampak adel cam budak besar...walaupun lom mahir berjalan tp dia teruja nak main menan2 tuh...dia x sabar nak join kakak nia main...comel tol!

alyyani said...

nome : tu la beb, kadang sian aku tgk si kecik ni. hajat nye besar. hehehe...

Fieza said...

Adel jenis lasak gak fiza tengok kan..thanks for info pasal drypers tue. Nak kena pg beli gak ni

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in