adel dapat voucher dari parkson

actually aku ada banyak cite nak share ni. tapi sebab cuti panjang akan bermula minggu ni, ramai yang akan bo-layan blog kan. tp takpe, aku still cite sebab ni diary aku kan. kalau korang baca, thanks in advance! :D

masa tgh meeting last friday ada dapat call "bole cakap dgn cik RIHANA ADELIA?" hah? ye, tu anak saya. sape ni ye? kenapa? ada parcel untuk cik RIHANA ADELIA. ish, aku masuk contest ape ni? ceh, rajin sgt ke aku ber-contest ni? :p

rupanya adel dapat voucher dari parkson amounting RM70. banyak tu! complimentary dari etiqa takaful sebab amik insurance dengan diorg. lepas ke ampang tu, sepatutnya nak jumpa adik aku kat bukit jalil. tp nasib baik la ko pandai bawak diri. sorry tak dapat jumpa ko ye. so terus je ke alamanda to redeem those voucher.

surat untuk cik RIHANA ADELIA

a RM70 parkson's voucher from etiqa to adel

gigih gak nak tunjuk ni. kahhhhhhhh...

adel tak reti pilih, kakak nia tolong pilih kan eh! tangan kat sebelah tu dah rembat 1 tu. hat ni kan dah ade. ish nia ni..

 ke funland adalah wajib! amboi nia, extreme nye!

korang tau apa jadi time ni? botol air nia tumpah dalam handbag aku! habis lencun bag. mujur la camera dgn hp dalam poket atas. so selamat la. ni tgh keluar kan semua barang dalam bag.

kakak nia pilih dibo untuk adel sebab adel suka cilok bantal busuk kakak nia!

nia sekarang more interest in books and stationery. adel pun nak jugak. part mengepung each other tu yg tak tahan. jenuh!

 sebelum masuk tido, buku dgn barang mickey mouse masuk dlm bag minnie, buku dgn barang dora masuk dalam bag dora. disiplin ni berlangsung sekejapan saja. lepas tu, mama gak kena kutip.

note : auto published entry

7 comments:

Sricahaya said...

hehehe...sama laa..kejap je kan..lpas tu..kita gak yg kena simpankan..heheh

Rizziela said...

Rajinny diaorang meng'colour'kan... biasalah..anak dara kenalah rajin kemas kan Nia

nome said...

alya: syiok ooo!! rezeki anak2 tuh...comel patung dibo tuh..i loikeee!!!

nia rajin melukis dan menulis yer...penangan belajar kat skool nih...thumbz up nia!

Elyn said...

ish masyuk gak dapat voucher smp rm70!!

Abah Yie & Ummi Na said...

alala..comelnya kakak dan adik ni :)

ainal said...

nnt bwk dibo 2 blk kg tau! huhu..

Gieyana said...

part yg last ko citer tue ku x leh tahan nk gelak gak..sama ar cam Nureen..kejap jer dia simpan leklok..pastu Ummie dier yg kena kemaskan! aduyaii..

syukur2 kan..rezeki Adel dpt RM70..:)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in