11.30malam baru bukak blog

ok, aku tgh makan nasi ayam esso. antara favorite dinner. lewat makan? badan aku penat la harini. seharian busy di office. balik rumah melayan nia dgn adel. nia malam ni macam- macam pulak hal nye. datang bulan gamak nye. :p

mata dia dah ngantuk tapi gigih tahan mata. mintak mama macam- macam. kul 11 mau makan nasi dgn sup. dah bagi, nak lain pulak. lepas tu protes. takpe saba. walaupun dah sampai kepala gak td ketidaksabaran. aduhai...

esok pagi- pagi wan ajak keluar rumah. breakfast kat mcD. then hala ke ampang. kitorg laki bini ada full body check up. wan yang arrange kan. kearah gaya hidup yang sihat! kahhhhhh.. tak leh blah. ok serious. penting tau status kesihatan kita. maybe its time la. maklum la, ada anak kena jaga kan. takut weh nak check up sok. huhu.. rasa sihat tp tu la kan, who knows.

patut ke pajam ada kenduri aqiqah anak member, tp tak dpt la dah set appointment checkup tu. lepas ke ampang ke shah alam pulak ada birthday party. ok, nak habiskan nasi ayam ni then tido. sihat nye gaya hidup ko ye alya! nite and have a great weekend all!

ingat nak bebel sikit- sikit je, berperenggan jugak ye. layankan aje :)

jarang rumah aku setenang begini tau. huhuuhu.. but then, having them with us is the best thing / moment / time in our life kan?

note : ok, nia dah mintak roti balik. "mama nak roti. one only!" (sambil tangan tunjuk 1) ewah nia!

3 comments:

oYa said...

hahaha mcm kembau...same r mcm darwisy n icha time nyusu same..time biyak pun same huhuhuhh

Anonymous said...

aly,
makin comel anak ko lar. si adel ni ikut sapa ni haaa?
hehe ko terkenan sapa time preggie?
ly, awal bln lepas kot kalau tak silap aku nmpk adik ko yg kembar tgh mnum cendol madu kat parit raja...
hehehe

-nanee

Sricahaya said...

comel je dua2 hisap susu..
nia senang hati yer..isap susu kaki cam org tua2...heheheh

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in