Sweet Cute Baby Smile Contest





1) terbuka kepada semua blogger 

2) buat satu entry bertajuk "Sweet Cute Baby Smile Contest". tajuk lain tak diterima okeh...

3) letakkan kedua-dua banner di atas pada entry korang tu.dan letakkan juga kedua banner di atas pada sidebar korang sepanjang contest nie berlangsung.

4) add blog intankuterpilih dan Baby Ku Cute Collections di dalam bloglist/blogroll korang dan wajib menjadi follower bagi kedua-dua blog nie...

5) upload sekeping gambar simanja... tak kesahla gambar anak ker, anak sedara ker, adek ker... boleh hantar banyak kali untuk seorang blogger, tapi bukan simanja yang sama.dan sekeping gambar untuk satu entry.

6) make sure gambar tu menunjukkan si manja tengah tersenyum memandang kamera...diulang yea, tersenyum memandang kamera...taknak pandang lain selain kamera...gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.

7) simanja hendaklah berusia 0 hingga 3 tahun.

8) di bawah gambar tersebut hendaklah disertakan NAMA SI MANJA, UMUR SI MANJA dan NAMA IBU.

9) pada entry tersebut, jangan lupa mention sekali blog intankuterpilih dan tolong promote Baby Ku Cute Collections beserta  link back sekali key... hehehe...

10) bila dah confirm complete semua syarat di atas, sila tinggalkan link korang di ruangan komen entry nie...

senang kan syarat-syaratnya..??ala macam biasa gak yang korang selalu join contest tu...
2 orang pemenang sahaja akan dipilih, seorang dari kategori boboy, dan seorang dari kategori gegerl...
hadiah adalah berupa duit raya untuk si manja bernilai RM50 setiap seorang... 

aku akan lantik 2 orang juri profesional untuk mengadili contest nie...dan juri tersebut bukan dari kalangan blogger.

tarikh tutup pada 31 Julai 2010. 
dan pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup.

NAMA : RIHANA ADELIA BINTI MUHAMAD RIDZUAN
UMUR : 5 BULAN
NAMA IBU : ALYYANI ANUAR

5 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Adel in the contest....weee...insyallah...kalau rezeki tak ke mana kan...

good luck adel..

Ezzah said...

yeaaahhhh...moga rezeki adel.

p/s : manis sungguh senyuman si adel nih! mmg kuat senyum ek dia? :)

mamashasha said...

gambar adel sgt cute...gud luck!

ehhhh cam tak caye je tgk page kau berentry2 contest ari ni......hehe

alyyani said...

ibu damia : thanks ayu :)

ezzah : thanks zah. skang mmg tgh kuat nak senyum. :)

bed : layan kan je la aku ni bed. hahaha..

INTANKUTERPILIH said...

isk...tomeynyer...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in