MALAS

harini aku malas. jangan ditanya kenapa. malas nak bersosial. cuma buat kerja je harini. sebab aku banyak makan 'dadah' kot minggu ni. so ada rasa lemau sikit. aku dah sihat? ok la, tak la seteruk 2 hari lepas. tapi masih 'on drugs' lagi. wan ok? masih belum ok jugak lagi. masih dikuarantin tido dibilik lain. anak- anak ok? ok je. tgk gmbr diorg la eh sebagai penyeri entry ni. oh, esok dapat cuti, sepatutnya malam ni kena balik kedah sebab ada hal. tapi hal itu telah tak jadi pulak. bole la proceed dgn hal asal. so, nak cuti ke nak kerja esok eh? ok, sekian...

peace versi nia. abaikan rambut dia tu. gmbr hari isnin malam

adel teman mama lipat kain hari ahad

9 comments:

fabulous.farah said...

huhuhu..belum sihat sepenuhnya kut sebab tu lemau...cepat2 sembuh=)

az rina a.k.a jaijina said...

kesian, musim demam kan skang ni..hope lekas sembuh ye alya..

Yu'xan Lee said...

kesian mmg musim sakit kot skrg, zura pon baru kuar wad jer bb yu'xan selsema tak settle2 lagikkk, susah hati jek....Cpt2 sembuh yea alya...

LYaFRINA said...

tula alya..lya bru nk sihat.. pun dh sakit tekak n selsema.. tp sib baik x melarat..just mkn sekali j ubt.. just tekak j sakit..

tp asya tu.. mcm lelah dh tgk.. mcm ssh nk nafas.. asyik muntah2.. smlam bru bwk k ER.. aii lepas mama..anknya pula..

dua beradik y sama cute n comel.. panjangnya senyum adel... makin lebat rambut..

nadja said...

im back.. heeheh wah adel banyak rambut dah...

mamashasha said...

alya, ada kalanya malas kau ni pun aku rasa jugak...ada hari2 nya aku malas bersosial nak call/sms pun malas...belum recover eh? takpe toksah sakit kepala kau cuti jelah esok....next monday dtg keje fresh sikit....berterapi la 3 hari cuti ni...aku doakan kau & wan cepat sembuh...peluk cium utk adel & nia...

MUMMYAR said...

rehat2 dulu ok...

rambut nia tu rambut waktu malm....hehhe

sejuk hati tengok muka adel senyum mcm tu..kalau ada masalh sure rasa cam lega je bila tengok senyuman manis nya tu...

iCaLoVeZiE said...

esok jumaat. rugi kalau cuti.

Elyn said...

owh ko tgh kelemauan la ni ek!!!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in