haritu menang contest

haritu ada menang contest. teka teki kat blog fidah ni. saja je teka present apa yang dia bagi kat officemate dia. sekali betul la pulak kan. aku lah pemenang untuk teka teki yang dianjur kan oleh fidah tu. klik sini untuk result teka teki tuh. jumaat lepas, sampai lah hadiah di meja kerja aku ni. apa aku dapat eh?

perfume body powder

goat's milk body lotion

hat ni yang paling best. dapat 2 tupperware! semangat sungguh terus guna masa dinnet kat pizza san fracisco aritu. tapi basuh dulu ye. tak yah soh org tapaukan. terus tapau sendiri. hehehe.

senang- senang je dapat 3 hadiah sekaligus. rezeki la tu kan?

thanks fidah for the presents. nanti organize lagi. bole join lagi. aku ni dari sehari ke sehari nak organize contest tapi masih fikir- fikir nak buat contest apa. nanti la ye. ntah bila..

12 comments:

AieZa said...

wah.. menang teka teki = best.. aku pun xpernah menang.. tahniah yaa.. rejeki!!

Chik Na said...

seronok kan menang contest..walaupun hadiahnya tak seberapa tapi teramatlah teruja

Elyn said...

uiks hadiah yg menarik!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bestnya adiahnyaaaa.. contest simple jerr.. hehehe.. i like uuuuuuuuu..

az rina a.k.a jaijina said...

bestnye menang adiah ni..ade sape lagi tak yg baik hati nak wat contest?

az rina a.k.a jaijina said...

bestnye menang adiah ni..ade sape lagi tak yg baik hati nak wat contest?

fabulous.farah said...

hehehe..tengok orang menang contest macam best..tapi nak join tu liat semacam.kene rajin ah malam ni. jeles ni=p

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

apa isi dalam tupperware tu?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

menarik hadiahnya...memang rezeki alyya lah kan...

MUMMYAR said...

congrats....best nya menang hadiah...heheh
rezeki anak kan....

amalina binti anuar said...

ko msuk contest pe nie kngah... dpt present smpai dua pulak tu.

ko ckp nk wat contest teka theme raya ko taun nie. ha buat la. xsabar nk teka nie.

mamashasha said...

wei tahniah tuk kau menang teka teki....best tu hadiah2 nya.....tupperware tu lagi aku suka.....hehe

lama tak dtg sini, header baru dah...cun nye....credit kat adik kau...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in