dah rezeki dia menang kan? congrats SHAHIR

masih terkesan lagi dgr suara dia nyanyi dalam hati ni. paling terasa masa ending tadi. mmg dah rezeki dia la nak jadi juara kan? persembahan dia tak la terbaik pada aku, tapi cukup layak untuk dinobatkan sebagai juara. tahniah AHMAD SHAHIR ZAWAWI!

to shahir, yup, i'm one of your fan now. aku support career ko all the way lepas ni. jgn tenggelam udah le ye. ater teman aghini cakap peghok jele ye. ater oghang kampung teman udah menang! dan2 orang kampung kan. hahahaha...

note : aku rasa mcm aku ni ade relate dgn shahir jek, shahir menang, kemain ramai SMS aku. terima kasih atas sokongan dan keperihatinan korang. hahahaha... aku happy weh!

note 2 : caller ringtone aku lagu kebahagiaan dalam perpisahan ye sejak 2 minggu lepas :D over kah? ;)

26 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fuhhh...fanatik habis ni..dan dan tu jugak entry pasal shahir ni keluar..

actually rasanya shahir memang layak...

harap dia kekal kan lah popularitinya itu...

ayu tgk AF sebab minat jimmy shanley jer...hahahahah

AieZa said...

serious aku xtau mat shahir nih best.. kahhhhhhhhhhhhhhh.. nmpk sgt xtgk AF.. tepek la gambo leh aku tgk moker mana satu..

ramai ke sms ko??? isk isk iskk mcm related plak ehhh.. pd aku agak over la ko.. ape ke heh nye yeop smpai sume org tau ko minat dia nih???

alyyani said...

ibu damia : kebetulan jugak budak2 dah tido. tu yg bole terus post. lagi satu teruja sgt. hahaha... minat jimmy eh? cara dia sebut akademi kelakar kan?

aieza : ya ampun... ko mmg tau. nanti ko dpt la tgk muka hensem dia di dada2 akhbar mahupun majalah. hehehe..

mmg over. akak aku pun cakap aku over. tgh hot ni kan. nanti time dia down idak la teman over.

ater mmg ghamai benor yg msg teman, teman pun terharu udah macam sedara je ghopenye. hahaha..

amalina binti anuar said...

oit fanatik giler ko ngan shahir nie. dasyat la ko. satu umah nie tdi tgk af mmg riuh la satu umah. termsuk opah, mak ayha, ayahngah, mak nyah. ya allah mmg dh rezeki dia la.

HIDUP SHAHIR!!!
HIDUP PERAK!!!

lamkasorous said...

kau agak2 la, x sempat shahir nk blk umah kau dh post entry.... hahahaa, yg bngga ny orng perak je la, KEJOR YOPE KEJOR!!!! hahahha....

alyyani said...

ina : riuh mcm tgk thomas cup ye. siap opah pun tejebak ye? hhahahahaha... lawak tul!

lamkasorous : ater teman seghonok benor tu yg tak nyabo nak nuleh kat sini. hshshsh..

fazdarazat said...

hik3,aku lah tu salah sorang nye yg sms ko tu.ngeee....aku minat gak shahir,tp ko lagi minat kot.bagi ko je lah.hhahahaha...
aieza:mm..google cepat tgk mana satu shahir.mau tak cair.huhuhu...kitorag da cair dah..
*tiba2 teringat pakwe lama...opsss...

Nurshahfamily said...

tahniah la tu sahir.... nur pun baru ni tengok af hehehe... tengok final jer... bo gitu???? tapi mmg cun kan hikhikhik

amalina binti anuar said...

kalah dripad piala thomas kot. mmg sume bersorak tepuk tangan la. puas hati la syahir menang..

Haru said...

mula2 market tgh panas lg..tgk la xlame lg..mawi yg power dulu pn dh tggelam tah ke mana..hahaha..nasib la jadi artis loncatan

AieZa said...

alya>>>tu le over bebeno.. ater smpai sume org tau nih.. kahhhhhhh.. xpele.. dh rezeki org peghok.. redho je le ye..


suhida>>>sudah ku google siapakah mat shahir yang si alya gila2 kan nih.. dh tau dh camana rupa bentuk dia.. hehe baik je rupa ye.. harap berterusan la jd org baik2 tuh..

LYaFRINA said...

itu r.. tau j shahir mnang x sabor nok ucap congrat kt alya.. sbb tau undi alya salah satu sbb shahir dpt msuk smula mlm tu.. hehehhehe

mamashasha said...

Aku salah sorang yg sms mike mlm tadi. Ate org perak
Le mana pernah menang..itu yg excitedkn alya.
He deserved to win..syahdu dgr lagu kebahagiaan
Dalam perpisahan tu..

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe....tahniah la..

lamkasorous said...

btw, kau ni undi pki no cmpony ke?? masak la kalo boss kau tau ni.... hahahha.....

Jiey^Mien said...

Ly, aku tak tgk pun smlm..
Sibuk tgk perigi kontang..
Muahhahaha..
Gila kampung aku ni..
:P

Shida said...

shida pun shahir's no 1 fan..hehehe..suke giler dia menang..n still nak tgk konsert ulangan sbb suker masa dia nyanyi lps last konsert..
hope dia berjaya kat luar nnti!

Ryn said...

yang penting GANTENG!

hahahahahahahaha...

alyyani said...

suhida : yeay ko bagi aku ye. mcm aku dpt kan. hahah.. miant je la kan. aieza ko mmg kena tgk ok! :D

nur : ramai yang tak tgk. ye la. aura af skang dah kureng kan. tp alya minat dia sorg je :)

ina : korang mmg over tau. aku lagi kesian bersorak sorg2 je, yg lain semua dah tido. huhu..

haru : tgh power ni la nak minat cdiq, esok bila dah tenggelam bubye la ko. hahaha...

aieza : aku idok le bersikap kengerian tp happy benau la bila kebetulan lak dia dari perak. hihi..

tu la, harap perangai pun sebaik dgn muka nye gak la kan?

lya : yeke lya. tq la sebab tringat kat kita. heheh.. tp final ni tak undi pun. tukang sorak je la. :D

bed : ye bed, ko la antara yg terawal sms aku kan. ehhehe... tu la, kebetulan aku minat dia kebetulan dia from perak. lagu tu, makin sedap telinga ni mendengar.

ainey : tq! eceh, mcm kita lak yg menang :D

akmal : wei, aku tak undi pun final ni. fans dia besepah sure sanggup berabis. aku undi masa afmasuk tu je. tu pun pakai no personal ek. gila ape pakai no ofis, kang appear kat bill sape nak jawab?

jiey : sabajela aku. ko kat umah in law ko kan?

shida ; betul tu shida. paling terasa masa dia nyanyi last tu lepas announced pemenang tu kan. terharu sgt. huhu..

ryn : ya betul tu ryn, GANTENG beb! hahahaha..

az rina a.k.a jaijina said...

adess ler..mmg ketinggalan sungguh pasal bebudak AF ni..al-maklumlah, umah takde astro, hukhukhuk..

alyyani said...

rina : takpe rina, kat youtube bole tgk kan? :)

nome said...

alya: ko dpt tak sms aku mlm tuh? mesti x dpt kan...kahhhhhhhhhhh..bibik aku biasanyer tdo awal tau...tp tup2 mlm tu sanggup bersengkang mata semata2 nak tgk shahir menang..akhirnyer berbaloi2...puas hati bibik aku sokong shahir...siap ckp kat aku tuh...indahnyer kalau dia (bibik) aku jd cewek shahir...bleh camtu? kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amalina binti anuar said...

la ko tgk af sorg2 ke aritu. kesian nye la ko nie. xda supporter.. ngan abg wan pon tdo gak ker?

alyyani said...

nome : aku dpt. tp pagi esok nye. aku da reply tak sure ko dpt ke tak. bibik ko tahan mata ye nengok a.f. tu la persamaan aku dgn bibik me. hahaha... amboi2 bik, siap berangan nak jadi cewek shahir lg tuh. over tu. heheh..

ina : abg wan siap tertido dpn tv2. bangun2 je dah tgh announce pemenang. siap tertido tu. sabojela aku.

amalina binti anuar said...

hahahahaha. ada ke pulak cmtu. org syok tgk konsert final boleh plak tertido. ape la abg wan... xda semangat... kitorg smpai duduk pon xketahuan punye tgk af malam tu.

alyyani said...

ina : tu la pasal. sedap sgt suara shahir tu sampai tertido abg wan ko. hahah... korg mmg over.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in