award dari ainey & ryn


selamat hari isnin. banyak benda nak buat. banyak benda nak cerita. banyak gambar nak share. tapi bila part gambar tu banyak la pulak kerja bila kena upload & resize bagai. part ni yang paling malas tapi gigih jugak buat tu. kasik warm up dulu aku amik award yang aku terima dari ainey dan ryn

tq ainey dengan ryn for the award. award comes with tag. jom tgk soalan- soalan dia

1- Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??
P.O to J** kena email harini. invoice to T*** kena courier harini. document to bankers kena siap harini. semua pasal kerja.

2- Apakah nama samaran u'all??
al, aly, alya, adik, kak ngah

3- Berikan 3orang yg u'all sayang...
wan, nia, adel

4- Panggilan utk siDIA
abang 

5- Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa..
DSLR. aku kembali crave kan ini..adeh..

6- Blog mane yg korang suke visit??
semu bloglist kat tepi ni

7- Tag kan kepada 15org rakan blogger korang
amalfc_1303
lamkasorous 

note : sape perasan apa skill yang aku bole buat padahal orang lain dah lama terror buat kat entry ni? :D

16 comments:

zteesyahmi said...

salam... mama adel.

ooo rasanya skill strike cantas mencantas tu kan. ehehehe..


eh. nape tag dua org jerrr? hihihihuhu

LYaFRINA said...

HEHEHEH..SKILL TOREH MENOREH TU KAN??
EYHH BUAT GANE TU?? AJOR LER...

alyyani said...

zteesyahmi : hehehe.. baru nak tau. tgk org lain buat cam best je.

nak buat ke? buat jela. saya ikhlas bagi. amik ye mama likha :D

alyyani said...

lya : ish, ingat alya yg tertinggal. heheh..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kdg2 bab nak edit n upload gambar pun leh jadi sebab blog tak berupdate.. hehe kalo xder gambar xbest...

alyyani said...

jue : betul. kadang org tak baca cerita sgt. tgk gmbr je. tul tak? tp alya tak gitu la. heheh.. nak bgtau gak tuh

AieZa said...

amboilaa... byk nya potong3.. kahhhhhhhhhhhh..

alyyani said...

aieza : tgk lah sape sifu nye! kaaahhhh...

ko jgn za, aku tgh semangat guna itu 'strikethrough' hahaaha..

mamashasha said...

WAHHHH up skill nampak....kang jadi cam aku udah giler print screen....huhu main cantas & toreh ye alya...

amalina binti anuar said...

oit nie nak marah nie.. dh lama ko berblogging. ina punye blog nama amal_fc1303 la..

amalina binti anuar said...

ala ko leh letak underline kat ko nyer tulisan tu. betul x?

alyyani said...

bed : ko tgh gila printscreen. aku tgh syok mencantas2. hahaha.. baru nak tau la katakan.

ina : ala, sama je la tu. silap letak _ je.

ya betul? ko tau tak? kalo tak tau, aku ajarkan nanti eh. hehehe..

amalina binti anuar said...

hahahahahahaha..... sah2 la xtau weyh. ko lagi up la drpd ina nie. hehehehehehehehe..

ala salah_ pon xleh.. bawa mksud lain. hehehehehehee..

alyyani said...

ina : aku la lagi celik i.t dari ko ni ye. hahah.. nanti balik aku ajar ye :D

amalina binti anuar said...

ha la ko celik i.t lagi la drpd ina. blog nie lama dh ada tpi xbrp nk advnce cm ko.

zteesyahmi said...

slm mama adel. mama likha nk amek award ni. kebetulan tkde bn da nak updet hihi. tq.... muah ;)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in