tanda lahir

mereka anak saya bila...

mereka punya tanda lahir yang sama. nampak tak? gambar 1st tuh, tanda lahir nia terletak kat bahu nia. adel pulak, tanda lahir dia dekat tangan kiri dia. nampak kan? kalau korang nak tau diorg punya patern tanda lahir sama dengan patern tanda lahir aku.

tak sangka lak bole sama patern, sama size, sama warna lak tuh. cuma di tempat berbeza. aku nya kat mana? hehehe...tak sesuai la nak amik gambar then tepek kat sini. tapi mmg exactly the same. korang macam tu tak?

23 comments:

amalina binti anuar said...

weyh tu novel kebrp dh yg ko bce tu?

ada. said...

hahha. wehh nia, tanda lahir kita same tempat laa. boleh jadi gang nih ;)

alyyani said...

ina : novel ke-3. mak dah bagi bekalan lagi 4 novel bekalan masa mak pegi turkey nanti. hahaha.. jenuh la nak abiskan novel yg aku tgh baca ni. kureng skit. tp dah start, kena la abiskan.

ada : sama? ko anak aku ada??? hahaha.. ke kita adik beradik? heheh..

mamashasha said...

Tanda lahir family aku pulak keperang-perangan
Tempat tak sama tapi kaler nye sama. Lagi satu
Adik beradik mak aku,nenek aku dan adik2 aku yg pompuan
Punya tahi lalat kat telinga & hidung.

Blog aku pun dah mcm ape je alya no wonder
Org tak singgah hehehe nk komen blog kengkawan
Pun takde masa.

ibu damia said...

so far tak de lak tanda lahir yg sama antara ayu, aleesya + ayyunie...tak pe2 nanti ayu belek satu2....ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan....

alyyani said...

bed : ko pun gitu gak eh? shasha lak sama dgn ko tak? yela bed, terasa ko takde kat dunia blogging ni. tgk blog ko pun sepi. heheh..

ibu damia : ha belek jgn tak belek. kot2 ade & sama ke kan? yela, like mama like daughters :)

@lfidah said...

tak perasan pun ada tanda lahir ek sama dgn adriana..kena belek nie..hehehe...

suhida said...

izzat sorang je yg ada tanda lahir.dua tempat pulak tu.satu kat belakang kepala, satu lagi kat bontot. sebab izzat special kot. izzat memang special!~ sayang izzat..sayang razi juge..

fabulous.farah said...

husband ae tanda lahir yang besar amat kat belakang badan dia..kalau baby ade tanda lahir besar tu habis lah!

Ibu Mifzal Arsyad said...

ainey n mifzal ada gak tanda lain..warna sama..patern lain n tempat pun lain..hehe

alyyani said...

fidah : kalo tak perasan tu takde la kot tanda lahir adriana :)

suhida : izzat nye tanda lahir sama tak dgn ko nye tanda lahir?

farah : heheh yeke? kat belakang badan takpe kot org tak nampak :)

ainey : warna sama, sama cam alya la kan? nia dgn adel sama warna, tapi patern pun sama gak :)

nasz said...

anak2 aku tak de tanda lahir la.. tak ikut aku. aku bkn 1 je tanda lahir, ade 3.. kira tanda lahir ke tu?? hahaha, tp mmg dr lahir dah ade

nome said...

tol la beb...aku ngan leesya lebey kurang sama jer pattern, size and kaler tanda lahir..cuma tmpt je yg berbeza...

alyyani said...

nasz : 3 tanda lahir? tanda lahir la tuh, ape ke lagi kan? heheh..

nome : ko pun sama gak dgn leesya ek? best kan? mcm trademark lak. cop mohor gitu. ekekek..

Elyn said...

owh tanda lahir ko nmpk macam lebam biru ek?? wafiq nyer tanda jenis daging lebih kat telinga.

fazilzura said...

emm akil pun ado jenis tanda biru tu .. tp beso kat montot.. entah2 psl doc nak kuorkan dr perut aku heheheheheh , aku kan c-zer... hehehe tp until now ado .. cume x terang ler..

LYaFRINA said...

psl tanda lahir ni.. ada y special tau.. lya, asya n mama lya ada tanda lahir y sama.. saiz pon sama keler pon sama.. cam coklat muda.. tanda lahir mama klya kat pipi.. tanda lahir lya n asya kat lutut belah kiri.. mmg sama...

**Asya pon ada byk kesan tnda lhir biru kat bontot dia n kaler merah kat kepala.. kalu selak rmbut.. nmpak jls.

alyyani said...

elyn : ha'ah, mcm lebam biru. tapi mcm2 kaler ade. mcm hijau nak ke purple gitu. heheh..

fazilzura : ooo yeke. ade gak yg akan ada tanda biru mcm tanda lebam tu. doktor ckp bukan tanda lahir or kesan lebam. dia akan hilang sikit2 bila dah besar. tp budak be2 nih mmg tanda lahir diorg la aku tgk.

lya : wah, very special. 3 generasi. best2!

LeaKhalid said...

alya...

anank2 lea plak, tanda lahirnye di kaki..abg n adik ade tande lahir yang sama di kaki kiri

abg di keting, adik di peha..

ikut lea n kam..kami nye tanda lahir di tangan kiri..dua2 di pelepat siku..

yang penting..KIRI..

anak2 kaki, mak bapak, tgn..

hehehe

AieZa said...

tanda lahir aku ada tp color coklat2 jerk.. hana nye kat tgn color kelabu2 lak.. husband xde.. tp mak dia ade color itam.. maybe hana ikut belah husband kut..

aku nye tanda lahir besar sikit dr hana nye kecik je..

aku sama ngan bed.. sepupu ade tahi lalat kt hidung sama ngan aku..

along said...

tanda lahir aku ade kat tinger...ko ingat lagi tak???ahakkksss....

Ryn said...

adam ada gak tnda lahir...ala kat tgn dia tu yg korang konpius lebam aku dera tuh...kahhhhhhhhhhhh

nadja said...

hah kak bagus la dah ader samer tanda lahir.. kira kalau aper2 pun senang nak cam anak saper ehheeh

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in