tag dari lea

entry- entry berikut nya semua pasal tag ye. harini aku sangat senang hati nak langsaikan hutang tag yang makin banyak. aku suka kena tag. sebab apa? rasa diri diingati oleh rakan- rakan blogger. terima kasih atas ingatan ye. tag ni aku dapat dari lea mama khalif & kipi. dan aku rasa aku penah dapat tag yang sama dari lya jugak. mama asya. jom tgk..

1. adakah anda rasa HOT?
kalau ikutkan, fahaman aku kat soalan ni, aku tak rasa panas sekarang ni sebab cuaca mendung macam nak hujan. hehe.. aci tak? anyhow, aku tak hot la. aku kan cool! ;)

2. upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang













3. cerita pasal gambar ni
my new header at my blog.

4. bila kali terakhir anda makan pizza?
last week masa pegi cucuk adel untuk 1 bulan. pizza baru tuh tak try lagi. tunggu nak makan dgn wan nanti.

5. lagu terakhir anda dengar?
sedang dengar lagu khatimah cinta. baru nak minat weh! :D

6. apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
monitor nia yang tgh kehulu hilir tengok helper mak aku yang tengah kemas rumah ni. adel tgh tido.

7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
adik, kak ngah, sayang, mama

8. tag lagi 8 orang?
adeh, ramai nye...
1. ina
2. akmal
3. ada
4. alfidah
5. chikna
6. cikmas
7. shida
8. izzah

9. siapakah orang no. 1 kepada anda?
satu satunya adik perempuan aku

10. katakan sesuatu kepada orang no. 5?
chikna, alya suka life chikna :)

11. no. 3 ada hubungan kepada siapa?
aiseh, kebetulan no. 3 si ada la pulak. hahaha... dengan paksu nia & adel.

12. bagaimana pula dengan no 4?
rakan blogger yang ada online boutique sendiri. agak rapat gak dengan fidah cuma belum ada kesempatan nak berjumpa.

13. pesanan kepada orang no. 6?
jaga luqman baik- baik ye cikmas. ;)

14. kata- kata cinta kepada orang no. 6?
heh? adel nak ngurat luqman bole? aci tak? hehehe..

15. adakah no.7 & no. 8 mempunyai persamaan?
seorang ibu. dan ada anak bujang

16. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang tag anda
- masih muda tapi sudah punya 2 anak lelaki
- menetap di negeri semblan
- ada butik online jugak. mylittlekimi
- suka senyum sebab tgk gmbr dia kat blog dia semua tgh senyum je :)
- dulu study kat limkokwing university

17. persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
2 makhluk ni adalah dalam kategori binatang

18. perasaan anda wat tag ni?
tenang je.

19. adakah anda tahu si Razman itu sengal?
kenapakah razman? nape tak husin ke, jaafar ke. hahaha..

20. GAY or LES?
neither

tq lea sebab tag alya. kepada yang bertuah telah dipilih untuk buat tag ni, sila buat ye :)

4 comments:

Shida said...

alyya,nnti shida wat yer..
btw,thanks..
ops,jgn lupa amik award kat blog shida yer...

amalina binti anuar said...

weyh jawapn tag ko nie kelakar la. aduai lawak giler. hehehehe. nnt ina jawap ye tag2 ngan award2 ko nie.

alyyani said...

shida : ok, no problem!

ina : tu la pasal. lawak tul. amik2..

LeaKhalid said...

thanks alya coz jawab tag

(^^,)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in