award from shida

latest award yang aku terima ada la dari gorgeous mama a.k.a shida. she is really gorgeous. with 2 kids, mcm anak dara je tgk. :D

1. bagi ucapan terima kasih kepada siapa yang bagi award ni dan postkan award ni dalam blog masing- masing
terima kasih shida atas anugerah ini. :D done

2. listkan tarikh lahir anak yang 1st dan seterusnya, letak sekali nama anak yang ke-2, 3, 4... dan seterusnya (kalau ada lagi, sila berbuat demikian ya..!!)

Nama : Rania Ayesha Binti Muhamad Ridzuan
D.O.B : 5 Oktober 2008

Nama : Rihana Adelia Binti Muhamad Ridzuan
D.O.B : 17 February 2010

3. Sesiapa yang pregnant, boleh letak gambar pregnant ye..
Pantang pun tak habis lagi ni. heheh..

4. Sila serahkan award kepada sesiapa yang anda rasakan hot mama
- bed mama shasha
- ryn mama adam
- jue ibu iman
- nome ibu leesya
- suhida mak razi & izzat
- aieza mummy hana
- zura ibu akil
- mel ibu ain
- chekuna mama luqman
- ainey ibu mifzal
- nurin ummi ammar
- elyn mummy wafiq
- leen ummi rayyan
- fidah mama adriana
- lea mama khalif & kipi
- ayu ibu damia aleesya & damia ayyunie

korang mmg hot mama! terror tak aku ingat nama anak korang. ehehehe... from the bottom of my heart, please accept this award. tq shida!

5 comments:

mamashasha said...

sabo jelah baru pasan ade satu lagi award ye....aku yg pertama eh? aku pasan when zura buat award nih....kalau tak harus aku ambik satu award je ....anyway tq alya...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tgk nama2 tu..semuanya anak sorang...3 org jer yg ader anak dua...hiks...

terror terror ....memang terror...anak2 ayu siap nama penuh lagi tu ingat....

nanti ayu amik award..

Shida said...

gud jod..hehe..cepat jer siapkan assignment kan...
gorgeous macam anak dara ke???hmmm...hehe..

alyyani said...

bed : another award for you bebeh! :D

ayu : ye la kan? then yg ada 2 anak tu kan, semua same gender yg sulung dgn no. 2. what a coincidence. heheh.. kalau free amik la ye :)

shida : alang2 tgh buat tag, terus amik. nanti tertunggak lagi. ye, nmpk mcm anak dara lagi. :)

LeaKhalid said...

thanks alya

waa..sungguh terharu kamuk ingat nama semua anak kawan2 kamuk...

tabik springg lar!! (^^,)

nnt lea buat eyh

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in