kenangan 2009

DIRI
  • aku belajar membesarkan seorang anak. terlalu banyak ilmu dan pengalaman yang aku timba.
  • aku banyak belajar erti sabar dalam membesarkan anak.
  • aku lebih matang dalam menguruskan sesuatu
KERJAYA
  • aku telah dinaikkan pangkat dari eksekutif kepada penolong pengurus.
  • jawatan yang digalas membuatkan aku lebih bertanggungjawab dalam menjalankan tugas
SUAMI
  • bertukar kerja di sebuah organisasi yang lebih stabil
ANAK
  • kami telah membesarkan rania sesempurna dan sebaik mungkin, menatang nya bagai minyak yang penuh.
KELUARGA
  • kami mendapat khabar akan ada pertambahan ahli keluarga dalam keluarga kecil kami insyaAllah pada Februari 2010
Bij-Ak
  • buat julung- julung kali nya setelah 5 tahun beroperasi, syarikat telah berjaya menganjurkan hari keluarga. saat manis yg takkan aku lupa
  • syarikat lebih stabil dan kukuh
  • tetapi, baru- baru ni kami diberi dugaan yang amat besar. mungkin ada hikmah disebaliknya. namum, aku tetap setia berada dibelakang syarikat.
apa yang diharap pada tahun 2009 telah dicapai malah mendapat lebih. alhamdulillah... azam 2010? menjadi yang terbaik dalam apa jua yang dilakukan dalam setiap situasi. insyaAllah..

"satu tahun berlalu, satu tahun lagi bakal menjelma. bersyukur kerana kita masih merasa nikmat yang diberikan oleh-Nya. jika bukan nikmat yang dirasa, anggap la dugaan yang datang itu sebagai ujian untuk kita lebih ingat dan dekat dengan-Nya."

SELAMAT TAHUN BARU DARI KAMI SEKELUARGA

from me & nia

wan & nia :)

22 comments:

ainal said...

azam thn br nia: nk jad kakak yg baik n mnjad contoh pd adik yg tgh on da way! hahah..

alyyani said...

ainal : aku harap dia berazam gitu la weh. skang kalp tgk baby jerit2 dia panggil baby. excited. tp tak tau la kalau aku dah dukung je, cemburu kuat gak dia tuh..

Jiey^Mien said...

Azam Ian plak, nak jadik abang yang baik.. :P
Happy new year Ly.. =)

mamashasha said...

tahniah alya...byk pencapaian ko tahun 2009 ni...aku doakan 2010 rezeki ko & wan makin bertambah dgn kehadiran org baru feb nanti....

~chekuna~ said...

Happy New Year.. :)

Nana Aziz said...

slmt thn br utk ko sekeluarga. moga 2010 lebih baik dr 2009. insyaAllah..

Az Rina said...

selamat tahun baru..ini menandakan bertambah juga umur kite :)

ibu damia said...

dah banyak pencapaian alyya tahun 2009 ni...semoga tahun 2010 menambahkan lagi rezeki dan kebahagiaan alyya

alyyani said...

jiey : jeng3! tunggu gud news dari ko pulak ye nanti :)

bed : sama- samala kite bed, aku harap ko pun begitu juga. amin...

chekuna : selamat tahun baru kak na!

nana : sama2 la kita nana. insyaAllah

rina : ye betul. happy new yr!

alyyani said...

ibu damia : ayu pun mcm tu gak kan? pray for the best on ths coming 2010. insyaAllah...

fazilzura said...

fulamakk .. x sangka le kwn aku ni asst manager... tabikkk beb ..

aku jgk di takuk lamo , but gaji naik heheheh

alyyani said...

fazilzura : jawatan tak penting sgt. yg penting RM RM yg masuk tiap2 bulan itu. :D

shah-ila-ain said...

wahh....semakin maju ...moga 2010 nnt bertambah berjaya insyaAllah...
hope jadi ibu dan isteri yg baik ok...

LYaFRINA said...

Selamat tahun baru buat alya sekluarga.... Smoga tahun baru membuka pintu rezeki y lbh luas buat kita semua... amin....

Leen Die said...

Puan Penolong Pengurus selamat Tahun Baru 2010. semoga ko bersalin dengan selamat dan smeoga keluarga ko bahagia di dunia dan di akhirat..aku pun ngan nak jadikan Rayyan abang tp aku nak bersalin thn 2011 boleh tak aly?hahhahahaha..opis aku nie tiap2 tahun ada org bersalin..huaahuaahuaaa

alyyani said...

mel : insyaAllah mel. nak jadi ibu dgn wife yg lebih baik :)

lya : tq lya. sama2 kite ye :)

leen : ceh, ngada la ko leen. ape lg beb, mari la tambah production. ehhehe... abis, da ofis ko besar wajib la ade je org yg amik turn nak bersalin. turn ko bila pulak? :)

nome said...

alya: semoga kehadiran tahun baru 2010 akan membawa lebih rezeki dan kebahagiaan tuk ko sefamily...ada peluang tak adik kepada nia dlm pewot nak dpt adik lagi? (ko paham tak ayat aku nih) maksud aku anak no 3 da (gurau2 jer sempena tamat 2009)..ekekee....

suhida said...

mcm ku kenal je tudung tu.uhuk uhuk..

alyyani said...

nome : me, jgn ko gurau lagi gitu me, takut aku! hahahah... lepas ni kurang2 3 tahun ni. azam gak ni :D

suhida : ko nak tau ke aku beli ktne? wardahwardrobe! familiar tak? hehehe...

Chik Na said...

selamat tahun baru buat alya sekeluarga

amalina binti anuar said...

yes tahun baru nie dapat anak buah satu lagi. nie xsabar nie. ehhehehehe. selamat tahun baru tuk nia dan adik nyer.

[I][T][A] said...

Selamat Tahun Baru untuk alyya & family.....

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in