AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG

STICKY MODE UNTILL 18/12/2009. PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY

nia amat berbesar hati untuk join contest yang dianjurkan oleh mama adam iaitu ryn. ni kali ke-2 nia join contest. contest dianjurkan sempena birthday ADAM RIFQI yang kedua yang bakal menjelang tidak lama lagi. somewhere on this month.

sayarat- syarat contest yang telah aku penuhi :
  • copy banner contest dan letak kat sidebar beserta link contest.
  • jadi follower blog ryn
  • umur anak antara 0-3 tahun. terbuka kepada boy & girl
  • upload gambar anak beserta aksi stereng. letak nama, umur, cerita disebalik gambar tu. tak kisah setereng ape, janji stereng.
  • upload berapa banyak yang boleh tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih untuk dipertandingkan.
  • kalau ada 2 orang anak, bole gak. tapi tak leh gambar bersama. kena gambar individu.
  • setelah syarat complete, sila la tinggalkan link contest ni untuk diterjah oleh ryn
tarikh tutup contest : 18/12/2009 @ 10pm

hadiah disediakan untuk 3 pemenang yang akan diadili oleh juri- juri jemputan. dan 3 hadiah lucky draw akan dipilih sendiri oleh birthday boy iaitu adam.

nama : rania ayesha @ nia
umur gambar diambil : 1 tahun 2 bulan
cerita disebalik gambar : nia ride on her favorite cartoon mickey mouse at jj equine park. style pegang stereng macam dah pro bawak kete je.

umur gambar diambil : 1 tahun 2 bulan
cerita disebalik gambar : sebelah mickey mouse ade 1 lagi mainan yang nia panggil bebear. wajib naik gak. tgk nia muka sangat happy sambil ride on the bebear. penuh style pegang stereng itu. tapi bila masuk duit dan benda ni mula bergoyang, nia terkedu terus tak mau naik dah. jimat duit mama lepas ni. letak je dah suka. hehehe...

umur gambar diambil : 1 tahun 2 bulan
cerita disebalik gambar : nia posing ala- ala duta kereta mickey mouse sebab tocang dia dah sama macam mickey mouse tuh. siap bagi side profile lagi sambil pegang stereng dgn sebelah tangan. :)

umur gambar diambil : 1 tahun
cerita disebalik gambar : nia sedang menunggu papa nya ke kedai gambar utk amik gambar pasport. cuaca sangat panas menyebabkan nia tak turun dari kereta. untuk mengelakkan nia beraksi dalam kereta, bagi la stereng kereta. mesti nia suka

umur gambar diambil : 1 tahun
cerita disebalik gambar : dia hari raya ke-4 sewaktu kami sekeluarga melawat kubur arwah moyang nia. cuaca panas menyebabkan nia takleh turun kereta. sebelah tangan pegang stereng, sebelah tangan mesti pegang makanan

jom ramai- ramai join contest ni! klik sini untuk link contest.

note : harap kualiti gambar tidak mempengaruhi juri utk membuat pemilihan kerana 3 gambar teratas, menggunakan camera hp. marah kat diri sendiri sebab bawak camera tapi nye bateri tinggal kan umah. geram aku!

27 comments:

lamkasorous said...

ni mcm kau set up nia tu je kat stering tu, btl ke ni aksi spontan????? hahaha....

alyyani said...

akmal : eh budak kecik mane bole set up2. tu aksi dia sendiri tau. ingat senang ke nak soh dia pandang situ pandang sini. kita la kena pandai amik gmbr. juri2 jemputan, take note eh :D

nome said...

perggghhh...syabas nak! ada gaya cam pelumba litar la...pegang stereng satu tgn jer...cayaklah! kalah mama nia kalau camni...

alyyani said...

nome : hahaha.. pegang stereng 1 tgn tu yg tak tahan, tu tak begerak. kalau begerak, cuak gak dia tuh...

Elyn said...

hiks.... bebudak aku pelik tul nape nmpk stereng macam nampak toys. seronok kot tgk mak pak dierang pegang stereng!!

go go nia!!

alyyani said...

elyn : diorg belajar dgn melihat beb. bukan takat terror main stereng je skang ni, main gear lg la terror. kemain lagi! hehe..

Ezzah said...

mmg wajar di panggil model stering la nia nih! eheheheheh bnyk tul gmbr dia pegang stering kan....comeeeyyyyy!

syaida said...

comeynyew nia;)
meh sini aunty ida
kiss2..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

GudLuck Nia.. All the Best..
jadilah Pemandu yg Berhemah..

hehehe

alyyani said...

ezzah : tak banyak sgt ezzah. tu je semua. tu yg letak semua. bia juri yg pilih :)

syaida : heheh.. tq aunty syaida..

alyyani said...

jue : tq aunty jue. nia nak amik lesen tunggu cukup umur + tgk prestasi belajar dia gak. amboi, jauh nye fikir..

Chik Na said...

Gud Luck Nia... K.Mas suka yang pegang stereng masa tunggu papa ambik gmabar tu ..so cutye ngan cekak rambut pink

ibu damia said...

good luck Nia..suka yg pic masa nia satu tahun pakai baju pink tu....comelll banget..(masa ni rambut tak gerbang lagi..hehehehe)....

alyyani said...

chik na : tu yg letak banyak2 gmbr, lain org lain taste dia kan? :)

ibu damia : suka sbb kaler pink eh? hehehe... tu semesti nya, rambut masih terurus lagi. tak lebat sgt time tuh..

fazilzura said...

good luck nia..

wahh kete dia ado tinge lerrrrr

alyyani said...

fazilzura : gud luck to akil too!

hahah.. macam2 ada beb..

maya amir said...

die sgt comel;)

alyyani said...

oh tq maya!

shah-ila-ain said...

gudluck...comel lah nia...

huhu..nak masuk tp tak reti lahh...adeihh...

NurShahFamily said...

good luck nia hehehe ... nia mmg pandai posing... pasni suruh ibu join giveaway irfanku sayang tau hehehe

alyyani said...

mel : masuk mel! nak tgk gmbr ain pegang stereng.

nur : insyaAllah nur, alya join nanti eh. :D

azyyati anuar said...

kompem nia menang....mak long always support u...hehe..no doubt bebeh...

alyyani said...

along : yo la maklong!

Jiey^Mien said...

gud luck nia..
cam bleh join neh..
=)

alyyani said...

jiey : ape lagi weh, marila meriahkan majlis. gi korek2 gambar ian pegang stereng. :D

Ryn said...

Daku terjah...akhirnya setelah lama ko wat posting kan...

to Nia Good Luck!

saper2 nak join, ada masa lg nih...hehehehe...

miemiey said...

gud luck al ye...........

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in