ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

STICKY MODE, PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY...

buat julung- julung kalinya cik Rania Ayesha nak masuk contest.

banner contest..

nia @ 1 month old

nia @ 7 months

nia @ 10 months

nia @ 11 months

nia @ 12 months

nia @ 1 year old

NAMA : RANIA AYESHA BINTI MUHAMAD RIDZUAN a.k.a NIA
UMUR : 1 YEAR 2 WEEKS


SYARAT PENYERTAAN :

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda -DONE-
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini -DONE-
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda -DONE-
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. -DONE-
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. -DONE-
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .-DONE-
  • AMARAN: no link back will be disqualified -DONE-
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. -DONE-
MARI KITA JOIN CONTEST NI !

TEMPOH : 15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

SILA KE SMILEYKIDZ UNTUK LEBIH INFO..

Hadiah menanti pemenang :

Pemenang Utama x 1 orang : Outdoor fotografi selama 1 jam (unlimited shots), 1 sticky album dengan 20 keping gambar terbaik

Pemenang saguhati x 20 orang : voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


note : ini pertama kali nia join contest, mama dgn papa pun penah masuk contest sekali gak. tgk ramai sangat kawan2 blog aku yang join, nak memeriahkan majlis, aku taknak ketinggalan join jugak. good luck to all of us! :)

23 comments:

Ryn said...

cheeky smile...npk gg sebatang...hehehehe~~

gudluck nia!!

alyyani said...

ryn : skang udah kua lagi sebtang. jadila 2 batang. hahaha..

nia ckp gudluck to abg adam too! abang tau! hahah..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tomei senyuman itu bertambah orgnya yg sangat comel....

Gudluck rania..

alyyani said...

jue : good luck utk iman jugak! :D

azyyati anuar said...

KOMPEM ANAK BUAH AKU MNG...CHAIYOK NIA...

KLAU MNG..JGN LUPE AJAK M.LONG TNGKAP GMBR SKALI ...HEHE

alyyani said...

along : poyo la maklong - nia cakap..

ibu damia said...

Aikk...ayu rasa ni la Nia join contest kan...tapi tak tahulah kalau b42 ni Ayu tak perasan...

comeyy nya Nia senyum....bersungguh2 tu, pandai Nia senyum....insyaalah ader chance nak menang ni.

Ayu suka gambar Nia senyum masa @ 11 months tu, baju jalur2.....sweet sangat...

good luck...

mamashasha said...

alyya...nia senyum sekali dgn mata2 ye...cute nye dgn gigi sebatang tu...nia dah pandai ckp alyya?gud luck ye...

Ibu Mifzal Arsyad said...

comel nia senyum...gud luck k..

LYaFRINA said...

CUTENNYER PIC NIA Y 1ST TU.. RAMBUT NIA MMG LBT LAAA

Chik Na said...

come comenya gambar nia ..seronok tengok especially yg gigi baru nak tumbuh tu .. Auntie wish Nia Good Luck

aJA said...

waaaa nia pon join contest gak.gud luk ye mucuk.hihihh

zura@iwan said...

gud luck yer...smile smpi kerut2 muka dier..hehe

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

comelnyaaaaaaaaaaaa
ni ada harapan besar nak menang ni..
wish u luck

Nana Aziz said...

nia pun ade peluang nk menang nih..senyuman yg blh cair hati juri..hee..gd luck nia..

fazilzura said...

alahai cute nye nia...

good luck

ainal said...

nia@12 months plg cute, tp klau gigi bnyak ckit lg cun kut, cnfm mng! huhu.. org yg wat contest ni pn tunggu la gigi nia bnyak ckit, aduhaiii! hahah..

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

mai a.k.a ibu leya said...

good luck nia..

KimiLeaKhalif said...

congrats alya..nia terpilih top 20!! (",)

Anonymous said...

It's hard to come by knowledgeable people about this subject, but you seem like you know what you're talking about!
Thanks

Also visit my web site: workouts to jump higher

Anonymous said...

Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.
I am attempting to find things to improve my web site!
I suppose its ok to use a few of your ideas!!

Here is my weblog: workouts to improve vertical

Anonymous said...

I simply could not leave your website prior to suggesting that I really enjoyed
the usual info an individual provide in your guests? Is going to be again ceaselessly to check
up on new posts

Also visit my web page - Backseat goodbye

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in