award day...

hari ni, hari kutip award kat rumah kawan. sebelum tunggakan makin panjang, baik buat cepat2. award yg tgh terpampang dikebanyakan blog list aku, ialah pemberian dari : nome, ainey, suhida, bed & aja. tima kasih kawan- kawan sebab bagi award ni. aku sangat menhargai nya...

award ni, datang bersyarat. syarat- syarat nya...

1. letakkan logo award ini di blog anda

2. anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra...
aku mesti bagi award ni kat
1. ina (adik aku),
2. nurin (jauh dimata, dekat diblog. heheh..),
3. chekuna (mama luqman, kak na amik ek!),
4. gieyana (sure ko tak sempat nak amik ni),
5. cik mas (cikmas amik tau!),
6. ada (ko amik jugak, jgn tak amik!),
7. rina (mummy to be),
8. ibu damia (mother of 2 princesses),
9. leen (ko amik ek, jgn malas2 update, list raya pun da siap, award ni takkan tak sempat nak amik. hehehe...)
10. nana (satu2 nya coursemate kat ukm dulu yg keep in touch through blog ni)

3. menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka

5. berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.
to nome : walaupun aku baru kenal dia, tapi aku rasa macam da serasi degan dia, may be satu kepala kot. rasa syok dpt kenal dia. mula nak jd blogger tegar. aku sokong me! :D

to ainey : tgk mukanya rasanya, dia ni ibu yg lembut & penuh kasih sayang. mesti sopan santun je orgnye kan? heheh...

to suhida : ape yg aku bole ckp lg? mmg rasa da rapat sgt dgn dia walau tak penah bersua muka. macam2 benda pasal life dia yg aku da tau. dr kecik smpi skang. aku rasa ida pun camtu gak. :)

to bed : mama shasha yang aku baru kenal gak. sama mcm nome, rasa da rapat sebab rasanya sealiran dari segi pemikiran. kalau jumpe mesti kecoh ni! :D

to aja : kenal melalui m.com, baru sgt melahirkan baby sulung. update blog selalu lepas ni ek, nak tgk muka anak bujang aja selalu :D

tq all... aku sangat sayang korang, raya nanti datang umah ok! (bukan ajak- ajak ayam ni, sungguh ni) heheh..

7 comments:

elani makrai said...

yeayyy! ada award. tenkiu alya. nanti nurin amik k. besok la jawab nya hehe...

alya pon jgn lupe amik award dr blog nurin kay.

tenkiu fren! :D

jaijina said...

bestnye dapat award..yeyeye, nnti rina amek ek..thanks..

amalina binti anuar said...

asal ko xbg kat akmal award nie?

~chekuna~ said...

hai alyani..kakna dah dapat..
by the way.. thanks a lot..:)

Bed said...

ohhh bagus sudah langsaikan hutang ye...tq coz berbagi cinta & sayang ngan aku...really appreciate...aku sayang kamoo & nia jugak...

miemiey said...

al...ada 2 tag n award tuk ailanni..meh laa amik..salah satu yg ni al dah jawb takpe ar rgn kerjakan..tag tu al tgk dekat tajuk2 n3 ..mimi yg ada 1st award?tag..klik ada kat ctu...nk amek award yg terbaru ada kat n3 mimi...

Nana Aziz said...

aku pun dpt award ke? ish ish ko ni...ssh2 je..btw, thanks a lot. ist award ever..hehe..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in