and the winner is...

hampir tak ingat aku pasal unique wedding photo contest tu. sedar2 ade org wish congrats kt shoutbox. tesengih jap pagi2. heeheheh.. hari jumaat kan, friday blues.. so pagi2 layan blog la jap.

dari 80 penyertaan, gambar kawin kami yang kami rasakan unik, telah mendapat
TEMPAT KE-3! :D korang bole tgk senarai pemenang kat sini e-car's blog.

tq e-car, sape yang pilih ek? juri kan? tq to all the judges. ingat kan pemenang hanya satu, rupenye 10. hadiah yang aku dapat..

3rd Prize
1. barangan HPA sumbangan http://myhpafamily.blogspot.com/
2. baucer 20% ::cupcake-caR:: sumbangan
http://cupcake-car.blogspot.com/

wow, cuppies! bole la pakai utk buat time birthday nia kan? ;) hari ni hari jumaat yang ceria! yippie! oh, congrats to the grand prize & 2nd prize winner. mmg aku da bajet 2 gambar tu antara yang terbaik. oh, utk yang tak tau gambar mane yang aku masuk tu, ni gambar dia..

credit to ely, my best friend. sekarang da hilang ntah kemana. mane ko wei? background gambar ni mmg background sebenar ye. bukan di impose.

note : oh, special thanks to gie, sebab promote aku utk join the contest. kalau tak, aku tak tau kewujudan contest ni & tak kenal dgn e-car. tq babe!

27 comments:

jaijina said...

congrat allya..mmg patut menag pon sbb gamba allya mmg cun tau..rina pon suke tgk, cute & nice aje..

KasiH said...

ko menang eh....TAHNIAHHHH!!!!!!!!!!
aku baru tau nih...memg unik pn gambo kawen korang...naik vespa..

zura@iwan said...

Tahniahhhhhhh....dh agak ko akan mng juga wpun tmpt ke-3..

FENDY DAN FIDAH said...

Tahniah Alya..Memang patut menang..cantik gambar tue..gaya alya spontan jea mcm tak dibuat2...apa2 pun TAHNIAH...

Reena said...

tahniah akak....wah dari 80 menang..memang unik...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tahnaih alya... i like laaaaa... semua yg menang jue sukaaa... hukhukhuk...

Nana Aziz said...

aly..tahniah coz dpt no 3. aku pg2 lg dh tgk kat blog e-car yg ko 3rd winner. thniah. rezeki anak 2..tp mmg gbr2 kwin yg msk contest 2 seme unik kn. termasuk la gbr kwin ko..

amalina binti anuar said...

tahniah kerana memenangi tmpt ke3 yer.
okey la tu.

fazilzura said...

TAHNIAH BEB ..

mmg sakan ko yek ..

AieZa said...

tahniahhh mmg unik.. pandai itu photographer camture moment nih.. hehe..

nurshah80 said...

TAHNIAH HEHEHEHE MMG UNIK PUN....

ibu damia said...

saya dah agak pun awak akan menang......kan memang unik gambar ni....cograts yer.......

ada. said...

hehe.tahniah!

Jiey^Mien said...

congrats Ly..
wehh, kena share ngan Ely nih..
bangga ely weh.. =)

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

tahniah!

elani makrai said...

congrats alya...

mmg gambar korang nie best tau.
wlupon la x diplan outdoor shoot tapi mmg jadik n cantik k...

uuuu...best nyer ada menang hadiah kn...

*MaMa HeRdA* said...

perhhh..mmg unik ko nye pic ni..naik vespa..preeettttt...

Ibu Mifzal Arsyad said...

tahniah alya...bestnya

akak_bieza said...

engkorang berdua nih memang murah rezeki sunggohlah..itu namanyer rezeki hari jumaat =)

congratulation..anyway wedding photo tu memang unik

banckground tak silap akak mcm gambo pokok kelapa sawit kan

naik moto vespa lagik

~Puteri-Nuur~ said...

Cute mute gambar tu!! Congrats Ally ;)

Bed said...

congrats alyaa.....bertuahnye badan...mmg unik gambo tu....kaler background pun cantek....

cik mas said...

da agak da mesti alya menang punya. gambar tu memang cantik dan unik sangat :)

~Firsya~ said...

tahniah ye yani,sori lmbt wish,kila dh 3ari xonline...

joegrimjow said...

gambo tu mmg baloi untuk menang

nizza-abira said...

tahniah alya!
gamba tu memang patut menang
niza pun suka tengoknya... :)

miemiey said...

tahniah alya...gambar tu so cute...n ptt menang...

alyyani said...

terima kasih semua...:D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in