penat tapi enjoy!

jumaat lepas, balik dari pejabat, kami bersiap2 untuk pulang ke perak. kena balik jugak hari tu sebab masa yang ada utk spend kat perak amat terhad. perjalanan lancar. singgah kat shah alam makan malam (kitorg ikut guthrie, tp jem jugak. ceh!).

sampai kat rumah dalam kul 11 lebih. seisi rumah tak tido lagi sebab diorg sume rindu kat nia. so sanggup la tunggu. nia sebab dah tido je dalam kete, sampai rumah segar bugar..

papa da selamat tido, tapi nia taknak tido2 lagi. nia punye respon balik kali ni? mmg best! sebab dia tak nangis langsung. bole nakbersosial dengan orang. hehehe.. good girl nia. orang dukung pun nia mau. tapi......... mama mesti ade depan mata all the time, kalau tak, menangis sebab dia rasa tak selamat. main punye main, dekat pukul 2 pagi jugak la nia tido.

nia menunjukkan skill terbaru kat maklong, aunty ina & opah dia. nia da pandai tepuk tangan, bila kita cakap hello, dia letak tangan kat telinga, macam kite tgh tepon orang & nia da pandai bubye. 1 lagi, nia da pandai geleng kepala. masa hari jumaat tu baru kua skill baru ni. kelakar pulak..

balik kali ni pun tak dapat gather sume org, yang ade, the girls sahaja. uncle2 nia tak dpt nak balik. mmg tak leh nak balik pun. sebab ape? wait for the next entry..... oh, macam mane dengan birthday celebration ayah kitorg pulak? next entry jugak. aku berjaya buat schedule post utk minggu ni. so, tak la sunyi blog aku ni ye! jenguk2 la selalu... :D

oh, gambar2 kat perak sume blur sebab kerja aunty ina yang tak adjust mode camera tuh.

6 comments:

~chekuna~ said...

bestnya sonot balik kg.. :)

KasiH said...

sonok holiday...

Ibu Mifzal Arsyad said...

alya...perak kat ner?

alyyani said...

kak na : mmg best. walaupun penat tp tak terasa sebab jumpe ahli keluarga..

ryn : sonok sangat!

ainey : perak kat bota. ainey mane? slim kan? adik alya ade sorg sekolah kt situ..

elani makrai said...

ooo, kat bota yer alya?

nurin dl kat sem 5-6 diploma kat seri iskandar. manjung nyer cawangan tutup sume kn pindah. uuu, agak2 nyer area mana la umah parents alya kn...


klu la kenal alya time tue, ley gak g umah alya hehehee...

amalina binti anuar said...

weyh kamera ko tu yg xbtui. ko jgn slah kan ina amik xbtui lak gmbr. abeh lawa pe gmbr tu. blur skit jer.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in