mengidam lagi...

2 3 hari ni, mmg lain macam sikit keadaan aku. sebab burden keje bertambah, pening loya dan muntah pun extra sikit. dugaan betul. saba je la. tapi mengidam itu adalah wajib!

last 2 weeks mmg aku request kat wan nak makan burger. tp burger king. so dalam kul 11 malam kitorg kua. kitorg pegi ke gombak, nak pegi damansara macam jauh lagi kan. tapi sampai je depan burger king, tgk da gelap. ingat kan burger king tuh 24 hours. rupenye kul 12 malam da tutup. huhu... aku betul2 frust.

tapi last weekend kitorg kua awal sikit dalam kul 9, untuk menunaikan hajat aku ni. yeay! dapat makan burger king gak akhirnya. sedap hingga menjilat jari la. puas + kenyang. burger king punye burger kan besar2, so mmg kenyang la sangat.

whopper black pepper. most recommended. aku makan sorang pun tak habis..

ni sape yang mengidam nih???

nia tak makan burger. nia makan mashed potato saja...

tengah khusyuk tgk tv...

9 comments:

Nana Aziz said...

waa..suke btl mkn western ek. nnt bb kuar mst mata biru. hehe..jgn mare!!

alyyani said...

nana : mata biru? aku cuak lah nanti. anak sape tuh. mata aku dgn laki aku bukan biru. hahaha...

x lalu makan nasi weh. makan je mula la muka aku yg biru nak temuntah..

Reena said...

dah start mengidam ya...aduui teringat masa reena awal2 preg 3 bulan muntah2..tapi bestkan preg akak...nak gak..tapi wait kelvin 2thn dulu..take care ya..

alyyani said...

reena : semua dah start reena. mmg beza masa pregnant kan nia dulu. banyak kena sabar. then cepat letih. takpe, main puas2 dgn kelvin dulu ye. tq reena!

~Firsya~ said...

wahhh,ngidam western food nie,hehe...jge kandungan baik2x taw allyani...peluk cium untuk nia ye

fazilzura said...

mmg ngidam ni ..

haku dh lama x makan burger king ni

KasiH said...

sedapnya beger itu...lama dah tak'berbeger' aku...

Elyn said...

ha dh mula dah idam mengidam...... i plak mengidam nk derian lagik ihihi

alyyani said...

zura : aku pun, da lama tak makan, tetibe teringat tu yg tekenang2, nak makan gak tuh. gi makan weh.

ryn : lama tak 'berberger'? marila ke burger king. burger king is the best!

elyn : wah, mmg kuat makan durian mummy dgn daddy wafiq ni ek. heheh..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in