when nia meet danish

masa kat jusco perda tuh, aku tetiba teringat rakan karib aku, kak jue yang da lama tak jumpa. last aku jumpa dia masa tu dia dalam pantang lagi. tetibe teringin nak tgk latest danish mikhail lee ni.

aku msg la kak ju tanya dia available tak. langkah kanan, kak ju bole datang. tak saba nak jumpe kak ju. nia pun tak saba nak jumpa danish. kitorg jumpa kat KFC.

tapi pertemuan hari tu, jadi agak kelam kabut sbb nia & danish buat hal! masing2 nak cakar masing2. danish pun keman lasak. baru 6 bulan, badan tough habis. tak dapat la nak update dgn kak ju cerita masing2. takpelah, dapat jumpa kejap pun jadila, dpt lepas rindu. hehehe..

nia versus danish. macam nak gaduh je. danish baru 6 bulan berat da sama dgn nia. danish tak mau didudukkan. dia nak berdiri je. nia pun nak ikut gak...

bila duduk, masing2 tgk stokin masing2... kelakar pulak gambar ni. nia berlagak cool nampaknya.

merapatkan silaturrahim...

testing dukung danish. badannya padat! muka da sebijik macam abah dia. da macam cina.

ummi jue dgn nia. nia da muka semacam dah tu. paham2 la ye...da nak nangis..

ayah danish dukung nia pulak. nia da merengek rengek...

muka lega sebab masing- masing da dapat kat mak masing- masing.. time to go home. lain kali kita jumpe lagi. raya nanti ke.

8 comments:

KasiH said...

cute benor aku nengok nia pkai bj merah tu...sesuai betol..

Jiey^Mien said...

ly, raya tahun ni kat kedah ke? aku kat rawang.. muahahhaha.. takpe.. takpe.. toleransi.. :P

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tul.. tul.. sangat comel.. hehehe penat Rania berjalan ke Utara.. sana sini pie nyer..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

cantik la baju nia tu, ko beli kat mana wei?

cik mas said...

tang tgk stokin tu macam tak puas hati jer dua-dua nya. macam nk gaduh pun ada. hehehe

alyyani said...

ryn : antara baju feveret aku nih. kena pakai selalu. nanti dah besar, tak muat..

jiey : ha, kotlh mengingatkan aku. yg tahun ni turn balik perak weh! hahah.. tak dapat la nak jumpe time raya kawan aku tuh. tq jiey sebab remind aku. da abis toleransi last yr balik kedah dulu walaupun masa tu aku tgh tunggu hari. ;p

jue : tgk la beli ktne baju nye kan? heheh.. nia kali ni banyak pulak bejalan, selalu balik kedah melepek je kt umah dgn mama dia..

tinie : aku beli kat babyandkidscollections. beli dgn jue.

alyyani said...

cik mas : tu la, suka gambar tuh. tah ape la yg dior be2 tgh fikirkan...

azyyati anuar said...

makin cute la danish...mcm cina...silap2..berbesan la korang

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in