walimatulurus di seremban

sabtu lepas kami ke seremban. mendapat jemputan dari rakan matrix aku, farah. dia kawen aritu. farah & ahmad. pasangan yg tak dapat la dipisahkan, sebab da lam becinta sejak zaman sekolah lagi. diorg da pun selamat dinikahkan pada jumaat lepas. tu farah & ahmad, selamat pengantin baru, semoga kekal hingga hujung nyawa..

kitorg pun sampai time majlis da abis. sebab kat dalam kat jamuan sampai kul 3 je. seperti semua sedia maklum, wan keje ari sabtu tuh, kitorg gerak pun kul 2. sampai majlis dekat kul 3. kebetulan majlis kat pusat bandar seremban, kete pun agak banyak.. campur dengan tersesat pulak.

maka tak sempat la jumpe dgn member2 aku yg da lama tak jumpe. mujur la member aku anis dgn pa'e ade lg. nak jumpe fadia, nenek, nanee. lama tak jumpe korg la. aku la sampai lambat sgt. takpe, nanti jumpe lagi ok. oh, nia pun tak sempat jupe ian. da ian pun balik awal. bukan balik awal, nia yg datang lambat.

pengantin yg muka nye keletihan. takpe fa, once in a lifetime. bila lagi nak senyum je kan? cantik ko aritu!

sempat jumpe anis dgn pa'e jek.. huhu..nia yang baru sihat sudah dibawa bejalan jauh, kalo mak aku tau, sure kena bebel.. nia tak mau kat pompuan. dia nak kat lelaki jek. uncle anep (tunang pa'e) dukung nia. nia takmo kat aunty pa'e. ish ish..papa nia mana? tgh makan!

kami bekas dorm 2/2 yang sangat hap-pening! frust tak sempat jumpe yg lain..huhu.. nia yg monyok je. dia sgt moody time ni..

note : I got another 2 invitations which are happen on the same day. One is at banting, and the other one is at Kelantan. Both are my close friends. Pening den!

10 comments:

Jiey^Mien said...

lambat nar ko smpi ly..

alyyani said...

jiey : itu la pasal. aku da soh wan bawak abis laju dah tuh, tp masuk seremban je kete banyak.. adeh..tak sempat gak...

haru said...

awat rmbut nia cam serabut je nie??xde men ikat2 rmbut..pe2 pn nia ttp cun.hehe

p/s: kak nie link utk beli n tempah baju http://sweetdarling79.blogspot.com/

lamkasorous said...

wei.... apsal gmbr nia x bnyk???? aku nk tngk gmbr nia la.... atleast
close up la muke nia 2.....

Gieyana said...

Pengantin kaler putih..suke tgk!

alyyani said...

HARU : TIME NI NIA TGH MOODY ABIS. LETIH AKAK.. TAK MAIN IKAT2 RAMBUT DAH SEBAB STOK GETAH DGN KEPIT DA ABIS LA..

TQ BAGI LINK!

AKMAL : NEXT ENTRY BANYAK MUKA NIA CLOSE-UP

GIE : NICE COLOUR KAN? :)

fazilzura said...

sweet nye panten

alyyani said...

sweet kan? sepadan je diorg be-2 tuh..

azyyati anuar said...

amboi nia..nk orng laki je ek...

tahniah kepada pengantin baru....moga berbahagia sehingga ke akhir hayat...AMEEN....

alyyani said...

tu la, masa aku pregnant wan suka tgk cite sin chan. da ikut pe'el himawari agaknye tuh. hahaha..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in