bacheloratte party..

sabtu lepas, lepak dgn gang aku. lin & ita. lin is about to get married. she and azizi will tie the knot on 6th june. waa.. tak sabo nak gi ni, da lama tak makan nasi minyak. sabtu ni pun ade member nak kawen gak. musim kawen kembali...

biasala, kena la jumpe untuk bagi kad. sambil2 tu celebrate la sikit saat2 akhir berstatus bujang nih. bukan la berparti sangat pun. sort of meet up, update diri masing- masing & makan- makan. its a girls day out. as usual (minus the husband) hehe.. including ita jr. (risa) and me jr. (nia)... next year leh gathering dgn lin jr. pulak. :D

ni la dia bakal pengantin yang sedang berdarah manis. heheh.. nia & aunty lin bermesra- mesraan while waiting for ita & risa to come. oi, umah dekat je pun datang lambat. hihihi.. lin dgn nia aritu pakai baju sama brand la. polo. colour pun sama..

ok, mama ita dgn baby risa da sampai. lapa dah. jom amik order dulu.. (not-so-baby risa) da lasak dah dia nih..

merapatkan 2 orang ni supaya dapat melalui proses suai kenal. risa da bulat je mata tgk nia tuh..

apala diorg be2 tgk tuh.. dulu masa jumpe, masing- masing dok dalam stroller jek. skang da bole duduk. risa lagi terror, da bole panjat2..

nia : cantik la baju awak, beli katne?
risa : tak tau la mama saya beli kat mane, tapi namanye cheongsam..


risa telah ditarik oleh mamanye kerana telah mula beraksi. dia tarik kerusi nia. huhu... aktif sungguh la kamu ni risa..

us @ pizza hut jusco equine. nia nangis ingat mama dia nak tinggalkan dia..

risa with aunty lin. lin, walaupun ko jenis manja-manja, ko tau camne nak handle budak eh. :D

nia with aunty ita. amboi, nak manja- manja dgn aunty ita ke?

us with our daughter. risa, beratnye risa.. baru dukung kejap, da lenguh tangan aunty...

girl in red...mama dengan nia aritu mmg nak pakai sedondon. tapi tak sangka aunty lin pun pakai same colour. suka!!

taking photo together..next gathering @ kenduri lin. kami tak saba nak tgk lin kawen. theme, pink!

note : baju yang nia pakai adalah dari babyandkidscollection. aunty jue tokey kedai nye. suka!

9 comments:

azyyati anuar said...

waaah nia..sedondon ngn auntie lin...

besar dah anak ita..muke sebijik cam mak die...

auntie lin...makin cun aku tgk ko ek...maklum la org n kawin...

next year bwk anak lin pulak..AMEEN..

dik..nia tu pun nk cheongsam gak tu..nti raya cina..mama belikan ek..hehe...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

red color..cantik sedondon hikhik

elani makrai said...

ala, cian nia igt mama dh lari... mcm ammar gak, x ley x nmpk muka nurin...

alyyani said...

along : seri bakal pengantin weh. nama pun darah manis. manis sampai ke muka la...

mangkuk la mama nia, raya nak beli baju, raya cina pun nak beli baju.huhu..

tinie : husband sy punye feveret colour tuh :D

nurin : yeke? tu la, kalo sorg je bawak nia, kenela bekepit je. kalo ade papa dia, bole shift...

[I][T][A] said...

alyya...

cantiklah baju nia.. kat mana beli?? nak beli satulah untuk raisha.... :)

alyyani said...

ita : kat babyandkidscollection.blogspot.com. jue tokey dia. cantik, alya suka sgt. nak cari tshirt tapi takde size pulak..

suhida said...

alya,nia 7 bulan dah leh duduk ek..tul ke 7 bulan tu

alyyani said...

sue : 7 bulan 2 minggu dia skang ni. memula dulu tumbang2 gak. skang da mula stable..

ainal said...

comei nye nia.......... huhu..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in