tag 10 - tag wallpaper

ok, ni hutang tag dari dedek. da lama teperap hutang ni. baru ade kesempatan.

1)Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..jgn tipu2 ek..
ala, tak leh tipu ke? baru nak tipu. hahah... ok, am being honest. ini lah wallpaper kat screen pc aku skang ni. gambar ape korang nampak? nampak hitam je kan? mmg aku tak letak gambar kat wallpaper aku ni. sebab? sebab aku takde perasaan kot kat wallpaper ni. seriously! kat desktop kat ofis pun, gmbr windows xp tu jek. dulu rajin la letak wallpaper latest movie yg aku tgk, tapi sejak aku besalin, tak penah lagi tgk wayang, makanya, ini la yg berlaku. heheh...

ko tak rasa nak letak apa2 gambar ke especially gambar anak ko?
mane bole tak rasa nak tengok. kalo rasa nak tgk, aku bukak je folder gambar, aku tgk je la.

ni wallpaper desktop kat umah. gelap gelita jek. hahaha...

ni lak wallpaper desktop kat office.


2)Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..
saya takde jawapan untuk soalan ni. ;)

3)Tag 10 orang

ina - tapi lepas exam baru buat... kalo da tension, buat je lah.
note : nurin, tu pasal la kite dok delay tag awak ni. sebab takde gambar menarik. hehehe...

3 comments:

amalina binti anuar said...

uit walpaper pc ko yg itam 2 sme ngan ina la..
sbb kn ko install software genuine microsoft..

elani makrai said...

huhuuu patut la...klu boley tipu boley gak letak gambar diam2 kn? hik3x...

alyyani said...

ina : mende tuh weh?

nurin : nak tipu kang, dpt dosa kering pulak kan, so reveal je la. heheh..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in