nia nak pegi kat mama...

di suatu malam, di kala aku sedang surf internet dalam bilik, nia nampak aku kebilik, lalu nia pun...

ha..da nampak mama. nak pegi la. (yang si wan nye encourage lagi nia 'bekuak lentang' dari ruang tamu ke bilik tuh. siap amik gambar lagi tuh)

yeay, nak sampai dah. bole join mama tekan keyboard

note : sekarang tak leh telepas pandang, kalo tak, nia da telepas kemana- mana. kalau da bole merangkak, camne la ek. huhuh...

8 comments:

azyyati anuar said...

waaaaaaahhhhhhh nia..dah ade kemajuan...

lum g umah opah ngn atuk ni...habis die dok merayap...

dik oii...bwk2 la trim rambut c nia tu...susah hati aku tgk

Leen Die said...

salam sila jawap tag yer

elani makrai said...

alamat nyer, kn keje keras mengejar la...penat alya kejar ammar nie...ader jer, plak dh pandai berdiri..almari tv tue nk jer dia pegi...

haru said...

nape nia nie comel sgt...arrghh tensennyerr..aku ingin mencubit pp nyerr..

alyyani said...

along : ko susah hati, aku yg handle ni bayangkan la pulak...

leen : tag is ondway..

nurin : wah da pandai panjat? mmg stuntman la ammar nih. hehe..

haru : takyah tensen2 bawak2 la study sempena final exam nih. heheh

lamkasorous said...

kau jngn bg nia meniarap kt laitai lme sngt, nnti cpt dpt semput mcm uncle akmal dia

ainal said...

meniarap punca semput???
bkn ko semput ssb lain ke!

alyyani said...

akmal : takde maknanye meniarap punca semput. kalo gitu sume budak semput sbb mula dgn meniarap dulu

ainal : aku pun rasa punca lain. ape ek? hahaha...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in