bila da balik kampung...

haaa...lama dah tak update blog. bukan ape, cuti panjang kan. makanya kitorg sekeluarga pun amik kesempatan untuk pulang ke kampung. kali ni turn balik umah aku. balik perak. kitorg gerak hari sabtu lepas wan balik keje. (apeda, sabtu pun keje lagi ke bang, orang lain sume cuti dah tau) so, bila da balik kampung, ade la beberapa acara yang perlu dipenuhi. sangat la penat, tapi sangat la enjoy balik kali ni. aku akan update satu per satu. antara tajuk2 entry aku yang akan datang ialah :
  • zoey ismal naufal
  • nur damia irdina
  • birthday celebration
  • the snakefish
  • slumdog millionaire (baru dapat cite ni dari adik aku, will review after watched it.)
  • hutang tag - peti sejuk (ni takde kena mengana dengan balik perak ek. cuma hutang tertunggak kat wana. hehehe...)

ni antara perkara yang berlaku sepanjang weekend lepas. will update more soon!!! sebab tgh upload gambar + kerja....

balik kampung...oooo balik kampung. tengok la co-pilot sebelah wan tu yakni adik aku dari johor, membuta je keje. nia pun tido sepanjang jalan. bila bangun, "eh tak sampai sampai lagi ke mama". hujan lebat sepanjang jalan. sebelum tu singgah kat slim river tengok adik bongsu aku, asyran kat asrama dia. sebab dia tak leh balik sebab next week da cuti sekolah.

4 comments:

azyyati anuar said...

sume gmbar ade...mane pic mama nia?
akmal tdo smpai terlentok2...x leh jadi co-pilot tul...

alyyani said...

da la ujan kan, lagi sedap budak tu membuta. aku selebet tu pasal tak letak gmbr. rimas aku lama sgt dok dlm kete. nasib la nia x buat perangai. kalo tak, sure pening!

amalina binti anuar said...

tau xper..
membuta je keje nyer..
kalo ina pon sme gak kot ngan dia..

alyyani said...

ala,ko tu sama je dgn kak long. belum kua simpang GP lagi da tido!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in