nia - 4 months

masa mmg cepat berlalu kan? sedar tak sedar da banyak entry aku post kat blog aku ni. hahaha... eh silap, sedar tak sedar nia da 4 bulan. so ni la yg sempat aku rakam utk tatapan semua.. :D skang kat umah aku, asyik dengar suara dia je. kalo nak tgk tv tu kene kuat kan volume. She does already discover her voice. Last check up for 4 months, her weight is 5.8kg, last month was 5.3kg. She’s not gaining much weight. Tak pe la, nia nak slim macam mama & papa nye. :p


video

rania sekarang kuat membebel. papa dia ckp da ikut perangai mama nye. hahaha...

4 comments:

azyyati anuar said...

nia........mak long x suke tgk nia pakai sluar pokedot tu....very funny....

ckp kat mama soh tukar ek...

unfortunately...i can't watch the video...

alyyani said...

mak long beli kan la nia baju baru. mak long kan nak gi langkawi weekend ni. :D

amalina binti anuar said...

weyh mse ina gumah ko xmo bg dia pkai bju strawbery nie..
nie pkai plak...

alyyani said...

korang ni x abih2 dgn baju strawberry ni ek. epal la weh...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in