kunjungan yang mengejutkan

aku agak lewat balik arini ke umah. on the way nak balik umah recieve call dari ayah. ingatkan call biasa betanya kabar. rupenye parent aku ade kat sini. ayah aku ade meeting kat sini. diorg ni punya pe'el, suka datang mengejut. saja suka buat surprise. tak dan la nak siap makan ape2 pun. maap ye mak... biasala, kalo da dtg sini tak sah kalo tak singgah nak tgk cucu. skang da takde tgk anak menantu. mesti rania, rania. takpe, mama tak jeles pun. hehehe.. tapi diorg singgah kejap je sebab da kena balik ke Perak. esok da kena keje. so nia pun enjoy la kejap dapat layanan extra.

mane atuk dgn opah ni, tak sampai pun lagi...

inila cucu pertama diorg. belah aku dgn belah wan. kene la manja lebih sikit :)

atuk dgn opah nak balik dah. jumpa nia 2 minggu lagi...

5 comments:

amalina binti anuar said...

erm bese la 2 kan..
dh dok ber2 kat umah..
mmg bejln je la kan..
xpe la kan...

sian nia tunggu lme yer...
muka pon dh ngantuk nia 2...

Jiey^Mien said...

Dulu kan, before ada Ian, sekali jer abah aku dtg tido umah aku.. Tu pun sbb nak attend majlis nyambut menantu side alimin.. Pastu setahun tak dtg umah.. Kalo turun meeting kat KL pun, kitorg yg gi hotel dia..
Sejak ada Ian ni, hohoho.. Selalu je sampai.. 2 minggu sekali.. Tiap kali meeting, mesti datang.. Hahhaha.. Penangan cucu sulung!

azyyati anuar said...

amboi nia..pandai tul tarik muke...atuk opah sampai..trus gedik ek...
x de maknanyer atauk opah nk tgk anaknyer..sure nk tgk nia kan...huhu..
ai mak..mcm kenal je tudung tu...nmpak lg mude...hehe...

azyyati anuar said...

wat mak ayah..nti along balik umah ek..bz ler....miss u guys...

alyyani said...

ina : mmg wei. skang ni, asyik nak bejalan je. tak reti dok kat umah.

jiey : penangan cucu sulung ye. gitu la. dulu mak bapak aku pun gitu, takde nak singgah pun, skang ni, asal turun je mesti singgah. sama la dgn PIL

along : ko nak bg ucapan kat mak ayah call la wei. bagi ucapan kat blog aku lak

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in