traffic jammed

Usually I will go out from home to office about 8.30am and the traffic is clear. But I don’t know what happened on last 2 days when I’m out from home as usual; the road was terribly heavily jammed. So, I was late to office for the last 2 day. Tejejas akunye assessment ni. :p which we will be assess on the end of month. Time ni la macam2 kenderaan nak kua, dgn back hoe la ape la. And also bomba truck! Dengan diorg pun stuck kat jem. takut x sempat sampai kat tempat kejadian, hangus dah gak nye. Mmg makin kaya la org Malaysia ni even though economy is down.

ha amik kau, siap aku bole amik gambar lagi. hahahaha...

5 comments:

azyyati anuar said...

sempat lagi dok bergambar...pekan cina jammed...h'way pun jammed...mane lg nk lalunyer ni...

alyyani said...

itu la pasal nye kan. mmg sakit hati wei. padahal dari umah ke ofis kalo ikut pekan cina tu 6km je tau.

amalina binti anuar said...

nnt blik raya cina jammed cmniela kot..
hehehehe.....

alyyani said...

kalo raya cina kat sini lengang la da sume balik kampung. tp kalo kat highway, siap bole matikan enjin kot nak tunggu kete gerak.

amalina binti anuar said...

tau xper...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in