Muhammad Danish Mikhail Lee bin Muhammad Hadi Lee

Fuh, panjang nye nama! Tapi aku suka menyebutnye. Ari isnin tu, kitorg pegi melawat kak ju (kawan baik aku masa kat ukm). Kak ju baru je melahirkan si Danish ni. baru tak la baru sangat, dia pun nak habis pantang dah. Aku sangat la teruja berjumpa dengan kak ju since the last we met was on my wedding! Imagine how long we never met.

Mata Danish sangat la sepet sampai x cam dia bukak mata ke tutup mata. Teringat la masa nia kecik2 dulu. Nia pun syok la jumpe boyfren dia tu. Tesengeh je. Amboi, gatal nye anak mama. Mama dulu baik je tau. X gatal pun.

Seiring da sejalan, seindah bunga ditaman…. Hahahah… we are 2008 babies!

Best of fren. Kalo da jumpe ni, mmg sembang x hengat. Anak2 abah hadi dgn papa wan yg jaga ye. Mama aly dgn umi ju nak sembang2. kitorg besembang sampai baby Danish dgn nia tetido. Yela, lama x jumpe, banyak benda kene update. Rasa mcm dulu la… kalo ade mama ita dgn cik lin mesti lagi happening.

Kitorg balik nak dekat maghrib, then singgah jusco sebrang perai, then balik umah….

6 comments:

Anonymous said...

huhuaaaa....kalu la aku ada kan best nyer laaaa.. {mama ita}

alyyani said...

ha la, mama ita, kite kene plan gi becuti dkt dgn tmpt kak ju ni. x yah bgtau in laws la kite gi holiday sana. huhu... nak tunggu kak ju datang kl, dia ckp, tunggu da anak 3 baru nak turun kl. bole?

amalina binti anuar said...

uit pnjng nye nma anak k.ju nie
panggil pe anak nye nie?

alyyani said...

panggil nye danish

azyyati anuar said...

boleh berbesan wei....huhu....

alyyani said...

ala, nia tu kakak nye danish la wei

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in