Sharing Session Young Living Essential Oils - Special Needs Children

kejadian bulan april 2016, first time menyaksikan sharing session yang bertajuk anak- anak istimewa. anak2 yang ada isu. autisme, GDD, ADHD, ASD, dan banyak lagi isu. which as an independent distributor kita tak boleh stop kan pengetahuan kita dari belajar tentang apa lagi Young Living Essential Oils boleh buat.

taking this opportunity sebab ada jiey, of course top leader dan ada sekali munirah partner sifu jiey jugak 1 of the top leader kat Young Living Malaysia yang kini both of them dah berada di rank diamond ni, so aku tak lepaskan peluang lah untuk join sharing session ni. and aku bawak wan sekali ajak dengar.

 
sharing session yang berlangsung di pusat terapi one of our team member

 
minyak pati dari young living. bagaimana ia dihasilkan

 
bagaimana essential oils bertindak

 
sebahagian daripada parents yang memilik anak2 istimewa

 
sharing yang diberikan oleh sifu munirah. sharing her experience on her autism boy. macam mana anak dia sebelum menggunakan essential oils. being tantrum tak kira masa. bagaimana anak dia selepas menggunakan essential oils. tetapi menggunakan dengan cara yang salah kerana tak de support group. bila dah join support group dan menggunakan dengan cara yang betul menggunakan 4 oils wajib untuk anak- anak special needs ni then only she can see the result from zero to hero. kagums! sebab nya menggunakan YL product ni its like a journey. kita mulakan, kita gunakan, kita tgk result dia. of course pergi ke tetap bagi anak- anak ini dalah wajib!

so adalah penting untuk korang yang dah membeli tau macam mana menggunakan EO ni secara betul. sayang beli mahal- mahal tapi tak berkesan kan. so please get a proper guide ok.

 
khusyuk mendengar kisah sifus menceritakan pengalaman sendiri. kagums! dengan laki aku ternganga.

 
Q&A session

so at anytime kalau korang rasa nak panggil tema kitorang untuk buat sharing session kat tempat korang please do so. siapa yang nak buat 1 to 1 punya consultation pun boleh. just buzz aje ok. InshaAllah kita boleh guide korang all the way.

#OilRangers
#kakakoilers
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia

Alyyani


0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in