Weekend and ipad

Jumaat malam sampai ahad malam kitorang akan keluarkan ipad untuk diorang. Weekdays dok dalam kabinet. Diorang pun dah biasa. Weekdays menyepah rumah dgn macam2 aktivit tanpa ipad. Weekend menyepah juga cuma on top of that kitorg bg kelonggaran utk diorg tgk ipad. Weekdays hp kitorg pun diorg x usik. 

Bawak ke tido. Lepas gian. Habis bateri salah diorang sebab lepas guna x cucuk kat charger. Tu pun diorang dah paham. Lepas guna charge. Tak charge tgk je lah ipad takde bateri tu. Nama kitorg nal charge kan mmg tak. Ajar diorg responsible. 

Note : nak cite pasal rafa tapi aku malas. Tak kuasa nak cerita sebab it is going to be a long one. And tak larat nak meng-explain. Kat ofis pun x cite apa. Malas. X kuasa. Aku cite kat wan je, nanti lah, tunggu aku free2. Skang work load sangat over load.

Till then...

2 comments:

Nurzatul Artiny Mohd Nor said...

Sabar bebanyak ye kak..insyaallah semua dipermudahkan..hal kat office sya akn tlg semampu yg boleh..sepanjang perjalanan akk bca lailahalillaanta subhanakainni kuntum minazzolimin...

Rizziela said...

yg anak2 sy plak..habis bateri..mummy tlg cas..dah hbs bateri...sbb dd x bg dioorang plug in sendiri...bahaya

kitaorang pun dah jarakkan masa mian ipad..biar diaorang main sepah2..lg best kan :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in