rafa dah 4 bulan harini

janji hanya tinggal janji. aku lah tu kan. ke busy an melanda diri. bukt i wouldn't want to miss to update this. at least sebulan sekali. sebagai kenangan dihari tua. harini genap anak bujang aku 4 bulan. aku panic jap tadi. dia boleh melalak bagai nak rak sementara aku tgh pam. sebab marah lambat angkat gamaknya. growth spurt la tu. jenuh gak nak pujuk tadi. sampai merah muka lah dia melalak. muka dia merah. muka aku lak biru. panic jap. tak mo bikin mama panic rafa. tak menang tangan mama nanti. and please behave kat taska eh? tadi da dok buat concert gak kat taska. haish riso. agaknya sebab cuti lama 5 hari dgn mama kot. hope esok baik2 aje. 

dengan mama takpe nak macam2. rafa buat macam2 mana pun bia dgn mama je. dgn orang lain jangan. kot orang tak nak jaga awak lak nanti. bukan kata nak jaga, tgk tak mau, apa lagi nak dukung awak. tau rafa tau! takde ucapan lain semoga rafa arman membesar dengan sihat dan hendaknya. 

oh ucapan tambahan, bika nak nerap ni rafa? ngiring aje. tak terpusing lagi ha...



niarafadel di usia mereka 4 bulan. hands down rafa mmg lah muka kakak nia dia. tak kisah muka macam sape, besar esok be a good guy ye sayang.

4 comments:

Rizziela said...

Memang sebijik muka kakak Nia...handsome tu

shark said...

kejap je rafa dah besar :)
jadi anak soleh yer dik..

Zura@Iwan said...

happy 4mths Rafa Arman
semoga mjadi anak yg soleh..

berat buntut kot nk meniarap tu
hehe.

betui alya..ak pon ckp kt Irfan
kalau nk buat pangai apa biar dgn mama, jgn dgn org lain..nnti org tk mau jaga kamu..risau haihh mama kan..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, hehe rafa hensem. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh ya.. aah, muka rafa macam kakak dia ~~~

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in