Sabtu-day

Kari tumpah atas meja makan masa nak keluar hantar nia tuisyen...

Kat klinik masa nak amik antibiotik adel,  EBM dalam botol susu boleh tertumpah masa tgh tunggu amik ubat. Selambak....

Tgh hari tikar depan sinki dapur basah kuyup sebab niadel 'tolong' basuh pinggan lepas mama masak...

Malam secawan air buat guna water color tumpah ke lantai...

Tadi nak kemas dapur baru perasan sebalang gula dimasuki semut sebab aku tak tutup rapat lepas masak siang tadi...

There goes my sabtu-day.... 



Rafa 3 bulan harini. Bila nak meniarap ni rafa? Betul lah ye ada yang cakap kalau boy lambat sikit. Kakak2 dia dulu belum 3 bulan dah meniarap. Tu bukan dia menerap. Aku yang terapkan.

Till then... Denyut2 kepala 

Havoc kan sabtu aku?

3 comments:

Elyn Sani said...

Anak lelaki mmg slow sikit kot. Faiq pun lmbt meniarap. Tp bile dh start meniarap progresa dia skang dh merangkak panjat kalah abang nye dulu. Maybe dia ade senior kot huhuhu

Nad MamaZN said...

Havoc havoc :)

Zura@Iwan said...

semua tumpah ye alya..
sabar2...
bb boy mmg lmbt sket..
dl irfan 3bln dh leh meniarap.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in