Serabut

Serabut harini. Banyak benda jadi. Dah balik rumah tu serabut lagi. Rasa macam apa yang aku buat tak betul je. Go with the flow je lah kan. Opss aku dah kena tegur aku sepatutnya tulis 100% in... Eh silap. Kena sepatutnya tulis 100% dalam bahasa melayu. Ok saya ikut. Sebab? Haruslah sebab tatabahasa inggeris aku sangat teruk. Baik! Ok je. Korang tegur aku buat.

Pasal status johnny's tu mmg aku baru je tau bila dapat komen kat cerita sebelum ni. Tanya kakak aku dia pun tak tau pasal hal ni. So... Jadi, kitorg akan pastikan ianya takkan berulang lagi. Terima kasih kepada yang menegur. Dah semak kat jakim, takde johnny's dalam senarai.

Sebenarnye mmg aku ni jarang meng google nak tambah ilmu. Korang2 yang bagitau baru lah aku tau. Oooo...

Ok, tengah tgk bola ke kome? Tetibe lak aku layan bola. Nampak na JK.

Jaga diri!



Kocik ke bosa gambar yang keluar ni nanti. Gambar hiasan sekadar nak test (cuba). Peace no war! Cakap BM apekah??

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in