kid'z paradise, the mines

last friday baru berkesempatan ke bigbadwolf kat mines convention center. sebelah ofis ni je ha. ok, dah tau lokasi, boleh lah nak pegi lagi sampai habis exhibition dia pada 23/12/2012. this year, lebih teratur kan compare to last year. lapang dada lah nak memilih. ke sebab aku pegi orang tak ramai. aim kali ni nak cari buku aktiviti untuk niadel, nak beli buku bacaan, nia x pandai baca lagi. banyak betul simple storybooks yg dijual. kalau nia pandai baca, confirm berkotak kotak mama beli. 

then beli buku untuk ofa, wah, ofa pun ada buku ko. banyak soft books for babies. so mak ngah beli kan untuk anak buah mak ngah yg sorang ni. buku mama awak? mak ngah tak larat nak angkut banyak2. tunggu sessi lain mak ngah pegi. buku untuk diri sendiri? jangan lah ditanya. beli lah juga tapi takut sampai tahun depan tak terbaca. tapi lepas appraisal baru ni, terjaga dari tidur jugak lah bila mana ............... tak yah cite lah. appraisal kot. semangat baru tahun 2013 nak kekalkan kpi yang baru dapat pada tahun ni. insyaAllah.

keluar dari mines convention center ikut mines shopping comlex, mata tertarik kat sesuatu. korang dah tau ke aku baru tau? baru bukak dua hari. in fact, masa aku pegi, nak masuk free sebab pengenalan. pergh, rugi nye tak tau. tau kalu, mmg aku angkut niadel ke sini. nama nak masuk kena bayar tu, mama sayang duit. hahhahah... nanti2 lah, mesti mama bawak jugak dah dekat je kan. and its more attractive compare to the other playland kot. sebab ni ada sand pit. ke tempat lain ada gak? sorry, aku tak tau, aku penah pegi yukids kat the curve je. lets check it out the photo yang sempat aku snap.



 





menarik kan? lokasi, kat level 4 the mines chopping center, new wing.

4 comments:

Mama Likha said...

sand pit ? ala2 mcm beach kan.. best tu. rasanya ni mcm 1st time je kt msia.... jgn gaduh2 baling pasir dlm mata anak org dah lerrrrr.. hiks...


Nad @ MamaZN said...

Tahun ni x berkesempatan p bbw huhu! Sedih... Kene tggu nayli beso sket...thn dpn kalu ada nak pegi!!!!!

Iela Fazielah said...

betul2 depan BZboddy sebelah dia kedai reebook...atas tu water spalsh... akak br perasan ari jumaat aritu jln2 ke mines dgn budak opis

Shasha Mohamed said...

Ist time dengar. Apa itu sand pits? ;)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in