peace

2 tahun 2 bulan tak pandai buat peace lagi ha. sibuk lak tu compare dgn anak orang pasal peace. bukan compare anak ko dah pandai baca ke belum tau. hahaha.. tanya dah pandai buat peace ke belum. ramai kot yang dah pandai. ramai gak yang belum. tapi mama tak lah beria mengajar. tunjuk kat dia je. tapi peace versi adel begini.

adel, peace adel! 'peace!!!' katanya sambil buat Looser sign. nia kalau tengok adel buat peace sign, tebahak- bahak gelak lepas tu dia pun ejek adel punya peace sign. hahahaha...

5 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

adel byk tgk citer glee ni, heheh

Gieyana said...

Adeeiii! Jatuh cinta aku ngan Adel nie! Cute bangattt!

amal_fc1303 said...

blik perak nnt aunty ina ajar buat peace yer.

LeaKhalid said...

heheh...cumel sugguh adel...oklar tuh,..janji 2 jari yg kuar..kalo satu, dah haru jadinya...hehehe

Iela Fazielah said...

pd untie ape je adel buat tetap chomel!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in