official photo from upin&ipin facebook

cepat diorang upload gambar. masa sampai tu, mmg nampak few staff welcome budak2 ni. snap photo bagai. so mesti ada gambar. dah keluar dah gambar nye, harus lah cari gambar nia dicelah keramaian budak2 tu. so here are some photos taken from upin & ipin's facebook. mama skodeng dari luar, so tatau apa jadi kat dalam. so ini lah antara aktivit2 nya..

pandai pulak tgk camera ye nia..

walaupun nia tak pandang camera, mama tetap nak letak. :p

menonto upin ipin dulu nampaknya. kat rumah 24/7 tgk kot nia. :p

tgh dgr briefing kot.

ni kot watak- watak dalam upin&ipin tu. yang voiceover.

 ni baru lepas lunch kat gang's corner. panas terik woo time ni.

alamak, terlepas aku nak tgk mascot upin ipin ni. masa ni kat tesco tgh lunch dgn bed. mesti lah beronok-ronok nia dgn kawan2 dia

ada souvenir utk visitors from upin ipin

teacher pun seronok jugak nampaknya

last sebelum balik.group photo dengan upin dan ipin. nia dah penat la tuh...

source : http://www.facebook.com/kelabupindanipin

4 comments:

Mama Likha said...

wargghh rminyer tu students alya ? dr SR lain jugak ke?? nsib nia dan kwn2 ok dan balik dgn selamat kan. siap bwk balik souvenier lg tu. pasni mama die tkyh risau lebih2 lagi... :)

Nad @ MamaZakwan said...

suke tgk gmbr yg 1st
nia jek yg tgk kamera
comel!

hahahahaah!!
gile klakar, panggil kakak je slama ni
tgk2 sebaya daa... =p
malu ai!

Gieyana said...

Wahhh! Sure Nia suka sgt dgn field visit Upin Ipin nie...nmpak meriah..:)

alyyani said...

MAMA LIKHA : TAK LAH ZTE, TU MMG STUDENT SR TAMAN PINGGIRAN PUTRA JE. SR ADA 2 SESSION. MORNING DGN AFTERNOON KAN. SO BILA COMBINED, SERAMAI ITU LAH. TOTAL STUDENT DALAM 80. OK, TAK RISAU DAH. NEXT YEAR TAK KAN SKODENG :P

NAD : HYE KAKAK NAD! AWAK LG TUA DR SY NAMPAKNYA. SEBAB SAYA BULAN 9 ;)

GIE : MMG MASIH DEMAM UPIN IPIN LG SI NIA TU NAMPAKNYA :P

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in