nak gambar mama

update laju- laju. malam tadi, tgh kitorg 4 beranak berkubang, nia tgh main hp aku, then dia cakap 'mama, cikgu ain suruh amik gambar mama bagi kat dia' then dengan slumber nye dia letak hp mama dia kat dalam bag dia sebab tau dalam henpon mama ada gambar mama so bole bagi kat cikgu ain. boleh?

aku ni dalam kepala dok ingat ni mesti cikgu ain nak berenti keje, so nak gambar nak buat kenangan. pagi tadi masa hantar nia, cikgu ain tanya nia, 'nia ada bawak gambar mama tak?' dia pegi amik henpon mama atas dashboard nak bagi ke cikgu ain. bia betik nia? sabajelah budak ni. aku tanya nak buat apa? rupanya mother's day is around the corner. Allah, mmg lah tak ingat. so aku dgn baik hati bagi gambar dibawah ni kat cikgu ain diorang. 

tak sabar nak tgk apa hasilnya nanti. ewah. hehehe.. SR tak nak mintak gambar ke eh? nanti banyak lah mama dapat kad. kad dari papa lagi *inihint* niadel tak pandang camera takpe, tetap comel. janji mak diorang pandang camera sambil memberikan senyuman paling manis.

9 comments:

Gieyana said...

Comel gmbar uols nie..sweet jer! Kanak2 mmg cleaver kan!

Nad @ MamaZakwan said...

syok cikgu ain 'dpt henpon', hehehe...
saya pun tak ingt bile mother's day..
papazakwan lagi la tak ingat! kene hint2 gak ni, hikhik =p

gbmr di atas sangat laaaaaaaaaaaaa sweet! =p

Elyn Sani said...

haha clever tul nia smp nk bagi hp kat teacher! weh gambar ni mmg manis tul senyuman ko.....

Iela Fazielah said...

haha.... gmbr ni mmg sweet pun

Kak Zila said...

comelnya budak-budak ini...mak budak pun maintain macam anak dara. i like it!

Shasha Catering said...

Gambar tu cute.
Dah nak mothers day ke?
Tak perasan betul ;)

AieZa said...

Ohh manisnya..manissnya senyumanmuuuuuuu.. Hahaha..

AieZa said...

Oh manisnyaaa..manisnya senyumanmuuuuuuu..

shark said...

sama2 sweet :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in