my weekend!

weekend ni best! sebab? sebab takde apa2 aktiviti. takde apa2 komitmen, takde apa2 temujanji. takde kena bawak balik kerja ofis. mmg minggu2 begini lah yang ditunggu. bangun tido, sambung membungkang kat sofa sambil layan niadel. rumah bersepah pun tak de orang heran sebab takde sape. mmg heaven! nak gi tgk rumah, amik ukuran yang nak buat tv wallboard, langsir. nak survey langsir. urusan rumahlah sampai selesai semuanya. wan soh jadi pompom girl pulak tgk dia main hoki lawan dgn sukma girl. apekejadah lawan dengan perempuan? sukma girl menang aku sorak. hahahhaa... so, enjoy your weekend guys and jangan call aku kalau takde apa2 urusan ye. aku dgn wan nak berehat bersama niadel. later!

 DO NOT DISTURB ME-US!

4 comments:

mrs.spicy said...

hamboih..bagi amaran awal2..ni yang rasa nak main misscal2 mcm zaman2 dulu ni

alyyani said...

farah : u misscall i return back your call. heheheh..

Nad @ MamaZakwan said...

kahkahkah..
siap amaran tu kak
hehe

btw, hepi weekend with ur lovely famili :)

alyyani said...

nad : weekend skang ni tak macam weekend kan. ade je lah macam2 hal. thanks nad. same goes to you and your family :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in