bila mana kita memerlukan tv wallboard

serabut selagi tak settle urusan rumah ye. selagi tu lah survey, survey dan survey. tukang survey aku. tukang approve / reject wan. keje nye mereject je. cari tak mau. ok fair, construction work dia pantau. hiasan dalaman rumah on aku. tv wallboard salah 1 benda wajib pasang  dalam rumah. biarlah meja makan takde dalam bajet, yang penting tv wallboard ni kena pasang. bila mana kita memerlukan tv wallboard, bila mana anak- anak kita jadikan rak tv port untuk bermain...

suka sangat buat konsert atas ni. tak tau lah kenapa dalam banyak- banyak tempat, sini jugak diorang suka naik.

tu nampak dah melengkung rak tv tuh. macam menunggu masa je tu ha.. bertahan lah kau rak tv sampai pindah rumah esok.

port minum susu, tgk tv, main game, buat homework. segala lah. bahagia je nampaknya ye. kitorg yang nak tgk tv ni yang jenuh.

yang dah dishorlisted. maybe amik yang ni letak kat living hall.

ni pun cam best. beza dgn kat atas, tv dia tak tanam kedalam. then ada rak nak letak hiasan.

family hall atas letak rak gini je lah then tampal tv kat dinding. agak2 ada potensi budak2 nak panjat tak? nak buat rak senipis mungkin so tak tercapailah akal anak2 aku nak panjat.

7 comments:

Mama Likha said...

brp bajet buat tv panelling ni alya ?

@e_da said...

hahahah nia adel.. jd port kamu plak yer disitu.. nak buat pertunjukkan kat mummy dia tu.. ehhe anak sy pun sama situ la dia nak duduk jugak...

alyyani said...

MAMA LIKHA : TADI DAH JAWAB KAT TWITTER ;)

IEDA : TU LAH DIA, SAYA NAK ATTRACT ATTENTION KITA KAN? :)

alyyani said...

MAMA LIKHA : TADI DAH JAWAB KAT TWITTER ;)

IEDA : TU LAH DIA, SAYA NAK ATTRACT ATTENTION KITA KAN? :)

amal_fc1303 said...

weyh suka yg set tv yg 1st tu. confirm korang tgk tv xkena kaco.

Anonymous said...

alya ur taste very same with mine... go for the first design.. unless u rajin lap habuk brg hiasan then go for the 2nd design... my hubby pelik tgk i choose all white for my kitchen n bedroom cabinets... huhuhu

Iela Fazielah said...

apsal akak erlepas byk n kamu ni...hihi...akak mmg berkenan yg 1st design tu...tp mahal la... tu pasal akak dulu buat simple giler... wah...dah nak siap dah ek rmh kamu

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in