another collection of upin ipin - thanks aunty finas

koleksi terbaru ni, dihadiahkan oleh not-so-secret admirer adel sempena birthday adel haritu. kenal melalui facebook. tu dah tak secret admirer dah. hehehe.. anyway, thank you so much finas for the pressie. they both love it very much. kalau dah suka sesuatu tuh mmg peluk tak lepas lah diorg ni. esok mesti nak bawak ka taska.

yang paling best nye bila aunty finas ni buat kan adel upin (yellow) and untuk nia (blue) mmg selama- lama ni tukang agih toys nia lah. dia mmg nak ipin (blue) saja. upin (yellow) mmg adel punya. so semalam bila dapat parcel tuh, bagi nia bukak, dia mmg dah chop ipin (blue) which mmg tertera nama dia jugak. u mmg tau or it's just an instinct? :)

ni kakak dia lah yg menyusun. upin mmg adel punya.

ipin mmg nia punya. ni dia susun sendiri ye. bukan mama yang susun atur utk dijadikan prop. :p

cute pillow from aunty finas for niadel. 

belakang bantal adel, ada stitch nih. buat kenangan birthday adel yang ke2. was trying to take photo of this pillow tapi dia tamo lepas. maka gambar upside down. tukang amik gambor pun malas nak rotate. 

pegang tamo lepas!

to adel, 1 hari nanti mama bawak jumpa adel jumpa aunty finas ok! thank you finas. :)

3 comments:

Iela Fazielah said...

mmg cute bantal2 tu...no wonder niadel xnak lepas...

yantie said...

alooo comelnya... sepadan adel dgn upin...hikhikhik.... :)

Iryani Noor said...

wahh creative...
kemas sgt buatan pillow tu...
pasni tido bertemankn upin ipin la =p

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in